Fujitora birşeyler hissetmiş olmalı Luffyde , iddaa mevzusu , yoksa görünende yenemez.Gördüğümüz dof daha tam saykoya bağlamadi. Luffy şuan bile denk değil, nasıl yenecek merak içinde bekliyorum
Fujitora birşeyler hissetmiş olmalı Luffyde , iddaa mevzusu , yoksa görünende yenemez.Gördüğümüz dof daha tam saykoya bağlamadi. Luffy şuan bile denk değil, nasıl yenecek merak içinde bekliyorum
Shanks , WB şimdi de Fuji. Luffy Nasıl yenecek onu düşünüyorum ama yok olmuyor , inşallah Lucci vs si gibi olur, brundy world vs sine dönmesinde...Fujitora birşeyler hissetmiş olmalı Luffyde , iddaa mevzusu , yoksa görünende yenemez.
Zoro kitler, Sanji tekmeler, şişişanşın *haşırt huşurt şangır şungur* Luffy'nin yere düşerken çıkardığı ses.Zoro ve Sanji'yi aynı anda rahatça alabilecek bir seviyede.
Luffy,Dof'un klonu da olsa onun yaptığı meyve saldırılarını hissetmeye ve kendini savunmaya yavaştan başladı zaten.En azından Sanji gibi ne oluyoruz yav demedi. Law pert olurken Luffy ısınmaya devam eder ve sonunda asıl dövüş başlar.Bir kaç sayı sonra da yeni bir iki teknik ve Luffy'nin kayış koparmasıyla birlikte Dof pert olur.Shanks , WB şimdi de Fuji. Luffy Nasıl yenecek onu düşünüyorum ama yok olmuyor , inşallah Lucci vs si gibi olur, brundy world vs sine dönmesinde...