Olay sadece Luffy değil, kum torbasına vurmuyorlar neticede. Kaido kısmını da arada yorumla.Zoronun luffynin sürekli olarak kullandığı kral hakisini kaido ile dövüşünde kullanıp ne olduğunu bilmemesi ne kadar mantıklı ise buda o kadar mantıklı.
Not: bide luffye bu kadarı olmaz ise yeni kaptan arardım diyordu
Fatihin hakisiyle kaplı yumruk giyotinle aynı mı ?Luffy'i geçtim, benim derdim Kaido ile.
18 miydi, 38 miydi bunun idam girişimi?
Hani nerede kırılan giyotinler falan?
Böyle yenilecekse o kadar şişirmeyeceksin!
İki yıllık aradan sonra balıkadam adasında diyordu.luffy kral hakisi kullandıktan sonra sanji bunun kral hakisi olduğunu söylüyor bunun üzerine Zoro böyle bir laf söylüyordu.Olay sadece Luffy değil, kum torbasına vurmuyorlar neticede. Kaido kısmını da arada yorumla.
Zoro öyle bir şey demedi.
Zoroyla ilgili demedim supernova dedim.Zoroya pay çıkarmaya ve algı yapmaya çalışmayınız.
Kezza onların verdiği yaranın etkili olması daha ayrı bir yönden saçmalık olurdu yine luffy alsa en azından bunu yapacak şeyi gösterdi deriz diğerleri hiçbir şekilde o mantığa sığmaz.
Süpernovalar arasında o potansiyeli gösterecek kimse gözükmedi kaidonun güçlü gözükmesi normal adam yonkou burada sıkıntı millet luffyi küçük görüyor. Mantık konusuna gelince Zoro fanlarının çoğundan daha mantıklı olduğumdan eminim.Zoroyla ilgili demedim supernova dedim.
Verdiği yaranın etkili olması saçmalık olmazdı. Kaido bu kadar güçlü gözükmezdi eğer düzgün yara alsaydı.
Neyse senin gibi mantıklı biriyle tartışamam.
Kabul edib etmemeniz kimsenin umrunda değil.Şu an dövüşmesi bile saçma yahu. Bayılmıştım, ne ara kendine geldin ne ara hakiyi kavradın da sürekli kullanmaya başladın. Yardım almadan Kaido'yu yenmesi çok zor bi ihtimal. Yense de ben kabul etmem.