Baksan evrenin iki üç tane temel gücünden biri yer çekimi ama yer bile Luffy'e göre çekiyor tam sıfatına denk getiriyorFuji, Luffy'e yardım etti diyebilir miyiz reis?
Baksan evrenin iki üç tane temel gücünden biri yer çekimi ama yer bile Luffy'e göre çekiyor tam sıfatına denk getiriyorFuji, Luffy'e yardım etti diyebilir miyiz reis?
Fuji gelse o kadar isabetli düşüremezdi damlaları. Dressrosada sivillerin kafasına düşürdüm diye özür dileyen adam Fuji.O kadar nokta atışını yapacak tek birşey var onu da herkes biliyordur.Fuji, Luffy'e yardım etti diyebilir miyiz reis?
Fuji gelse o kadar isabetli düşüremezdi damlaları. Dressrosada sivillerin kafasına düşürdüm diye özür dileyen adam Fuji.O kadar nokta atışını yapacak tek birşey var onu da herkes biliyordur.
Belki yer çekmiyordur gök itiyordur. ?İşte bu damlaları açıklar.Baksan evrenin iki üç tane temel gücünden biri yer çekimi ama yer bile Luffy'e göre çekiyor tam sıfatına denk getiriyor
CP-9 değilmi ?Açık ara Rob Lucciye karşı zaferini zorlama buluyorum
Daha ortada hakinin esamesi okunmuyor gear 1'in 'g' si ya var ya yok koskoca CP-0 nun en güçlü ajanını yeniyor
Bilmiyorum belki CP yi ve Lucciyi gözümde fazla büyütmemden de kaynaklanmış olabilir
Crocodile o günden beri su içmiyormuş.Fuji gelse o kadar isabetli düşüremezdi damlaları. Dressrosada sivillerin kafasına düşürdüm diye özür dileyen adam Fuji.O kadar nokta atışını yapacak tek birşey var onu da herkes biliyordur.
Luffy vs Teach gelsin de Kata vssindeki gibi atlamalı değil de Lucci'deki gibi neredeyse kesintisiz bir dövüş çizsin de üşenmeden, o zaman işte dövüş dediğin böyle olur diyeceğiz, inşallah. Artık dövüş anlamında One Piece'den çok uçuk şeyler beklemiyorum, Luffy vs Teach hariç. Teach'de batırması için çok ekstra bir şeyler yapması lazım. Hele ki iyi yapsın, zirve dövüşü olur shounen tarihinde. Potansiyel büyük.Kata dövüşü güzeldi zaten. Öyle haki kullanımın olduğu bir dövüş bir daha göreceğimizi sanmıyorum.
Yinede Oda salak saçma nedenlerle dövüşü böldüğü için benim gözümde Lucci dövüşü daha iyi.
Boşver BB yi şuan 2 tane yonkou var hazırda.Bunları güzel çizsin o vs gelene kadar tatmin eder bizi.Luffy vs Teach gelsin de Kata vssindeki gibi atlamalı değil de Lucci'deki gibi neredeyse kesintisiz bir dövüş çizsin de üşenmeden, o zaman işte dövüş dediğin böyle olur diyeceğiz, inşallah. Artık dövüş anlamında One Piece'den çok uçuk şeyler beklemiyorum, Luffy vs Teach hariç. Teach'de batırması için çok ekstra bir şeyler yapması lazım. Hele ki iyi yapsın, zirve dövüşü olur shounen tarihinde. Potansiyel büyük.
Biri demir balondan öte bir şey değil, diğerinden de beklentilerim düştü. King dövüşünü daha çok bekliyorum desem yeridir.Boşver BB yi şuan 2 tane yonkou var hazırda.Bunları güzel çizsin o vs gelene kadar tatmin eder bizi.