Adam ses hızında yere çarpıp ''ben nerdeyim'' falan dedi lan dhfjlkashfkldhfask. Allahını şaşırdı adam. Yön duygusu Zoroya yaklaştı.Belki Luffy de kata gibi eğitmek için dövmüştür. Yoksa tek atar geçer
Adam ses hızında yere çarpıp ''ben nerdeyim'' falan dedi lan dhfjlkashfkldhfask. Allahını şaşırdı adam. Yön duygusu Zoroya yaklaştı.Belki Luffy de kata gibi eğitmek için dövmüştür. Yoksa tek atar geçer
Agır tek atsın Oda Dof un gücünü çok kıstı. Yok kukla yaptı gücü tükenti yok kafes açtı gücü tükenti. Üstüne Law ile Isshoyu ekledı gücü tükenti.Belki Luffy de kata gibi eğitmek için dövmüştür. Yoksa tek atar geçer
Zoro görse Dof'u kayıp kardeşimi buldum diye sevinirAdam ses hızında yere çarpıp ''ben nerdeyim'' falan dedi lan dhfjlkashfkldhfask. Allahını şaşırdı adam. Yön duygusu Zoroya yaklaştı.
İşte ben de onu diyorum ağır tek atar, Dof ne olduğunu şaşırır. Bellamy tek yedi diye kızarsın Dof efendiii, şimdi noldu? Derler adamaAgır tek atsın Oda Dof un gücünü çok kıstı. Yok kukla yaptı gücü tükenti yok kafes açtı gücü tükenti. Üstüne Law ile Isshoyu ekledı gücü tükenti.
Ya git buradan ya bende ciddi bir şey anlatmaya çalışıyorum. Nerede benim fandaşlarım.İşte ben de onu diyorum ağır tek atar, Dof ne olduğunu şaşırır. Bellamy tek yedi diye kızarsın Dof efendiii, şimdi noldu? Derler adama
Kafasına çok vurdular salak oldu bir zamanların çakal adamı yazık En son ''Fuji baba elimdem tutmadı'' diye Tsuruya ağlıyordu garibim.Zoro görse Dof'u kayıp kardeşimi buldum diye sevinir
İşte ben de onu diyorum ağır tek atar, Dof ne olduğunu şaşırır. Bellamy tek yedi diye kızarsın Dof efendiii, şimdi noldu? Derler adama
Dof gibi pembe kürk giyen adam hakkında nasıl ciddi konuşayım?Ya git buradan ya bende ciddi bir şey anlatmaya çalışıyorum. Nerede benim fandaşlarım.
JcjsnxbsbxbsbhxbabzbaKafasına çok vurdular salak oldu bir zamanların çakal adamı yazık En son ''Fuji baba elimdem tutmadı'' diye Tsuruya ağlıyordu garibim.
Adamın karizması o kürk, zamanında Japonya yı yıktı geçti o moda Teallahim sen ne anlarsın.Dof gibi pembe kürk giyen adam hakkında nasıl ciddi konuşayım?
Japonları da ciddiye alamıyorum genelde.Adamın karizması o kürk, zamanında Japonya yı yıktı geçti o moda Teallahim sen ne anlarsın.
Hıh benim var bir kereJaponları da ciddiye alamıyorum genelde.
Çok sevdiysen alalım sana da bir tane