OP dünyası için diyorum. Yoksa Hancock travestiye benziyor bildiğin.Op'un en güzeli fazla öznel bir konu, bence ilk 10'a bile girmez
OP dünyası için diyorum. Yoksa Hancock travestiye benziyor bildiğin.Op'un en güzeli fazla öznel bir konu, bence ilk 10'a bile girmez
Hocam yapma ellerine koz veriyorsun. Gel bırak bu sapkınlığı.Bende luffy fanıyım ama croco bariz zorlama.
+1 verdim foxycim.Croco'nun bir zorlaması yok la. Mangaka güç seviyelerini sonradan yukarı çekti diye Croco zorlama olmuyor. Kata dövüşü Croco dövüşünün eline su dökemez.
Plot Armorlu boss'ları savunuyorlar işte.Hepsini anlarım da Croco ve Dof'a zorlama denilmesi çok garip geliyor bana. :/
Dof'ta zorlama yokta başka türlü şeyler var.Aynı b.kun laciverti misali.:/Hepsini anlarım da Croco ve Dof'a zorlama denilmesi çok garip geliyor bana. :/ Hatta Croco'yu da geçtim de hele Dof? Adam hayatının dayağını yedi lan.
Lufy altından heykel mi olacak? Demek ki bu lastik özel, elektrik etkisi yok, ondan ısınma da yok.Altına kolaylıkla şekil veren adam enel.Koluna bağlı iken sadece ceryan verse,ısıdan gene gider.Söylenmek istenilenler den bir tanesi.H.haki falan artık kibire yorduk malum ana karakterin rakibi illa kibirli olacak.
Şukunu verdim kurnaz.Croco'nun bir zorlaması yok la. Mangaka güç seviyelerini sonradan yukarı çekti diye Croco zorlama olmuyor. Kata dövüşü Croco dövüşünün eline su dökemez.