Ben sevdiğim adama bulaşırım. Ve seride en güzel dayak yiyen karakter Luffy. Zaten insan dayak yiye yiye atmayı öğreniyor.Niyeyse böyle anketler de hep Luffy üzerinden açılıyor. Yok meyvesiz Luffy'i yok G4'süz Luffy yok en iyi dayak yediği sahne falan. Sanki başka karakter yok koskoca seride.
Evet,başarı merdivenine koşarak tırmanan yoktur sonuçta. Bende Luffy'nin dövüşlerini çok severim ama böyle alengirli konularda hep Luffy var o yüzden şey ettim. Yoksa konu güzel.Ben sevdiğim adama bulaşırım. Ve seride en güzel dayak yiyen karakter Luffy. Zaten insan dayak yiye yiye atmayı öğreniyor.
Teşekkür Ederim evet onu bende fark ediyorum ama ben özellikle açmamıştım. Zaten ben sadece Dragon fanıyım diğer sevdiğim karakterlere hemen hemen aynı yakınlıktayım. (Luffy,Zoro,Sanji,Ace,Crocodile...)Evet,başarı merdivenine koşarak tırmanan yoktur sonuçta. Bende Luffy'nin dövüşlerini çok severim ama böyle alengirli konularda hep Luffy var o yüzden şey ettim. Yoksa konu güzel.
Anladım. Zaten ben ortaya konuşmuştum. Dediğim gibi konu gayet güzel.Teşekkür Ederim evet onu bende fark ediyorum ama ben özellikle açmamıştım. Zaten ben sadece Dragon fanıyım diğer sevdiğim karakterlere hemen hemen aynı yakınlıktayım. (Luffy,Zoro,Sanji,Ace,Crocodile...)