Eğer gerçekleşseydi en iyisi bu olurdu. Düşünsene bir daha ayağa kalksan ne olur? Kolların yok...
Abartıyorsun takıp geçerlerdi ne olacakEğer gerçekleşseydi en iyisi bu olurdu. Düşünsene bir daha ayağa kalksan ne olur? Kolların yok...
Takarlar canım o ayrıAbartıyorsun takıp geçerlerdi ne olacak
İkisi de çok iyidir. Bu arada sende en üstteki resim görünüyor mu görünmüyorsa yenileyeceğim ondan sordum. ben de o hariç hepsi gözüküyor.Crocodile ve Magellan arasında kaldım.
Birisi Usoppun efsane repliğine sebeb oldu.
Diğeri Bon-chanın muazzam desteğine.Crocoya bastım.
Crocodile kanca sekmesinde foto gözükmüyorİkisi de çok iyidir. Bu arada sende en üstteki resim görünüyor mu görünmüyorsa yenileyeceğim ondan sordum. ben de o hariç hepsi gözüküyor.
Diğer foto'yu yanlışıkla ekledim zaten. Onu silemedim nedense neyse sağ olasınCrocodile kanca sekmesinde foto gözükmüyor
Magellan sekmesindede 2 fotodan 1. gözükmüyor 2. gözüküyor
Chopper'ın iki bandajına bakar. Öte yandan cidden kopsa Law zaten meyve gücü ile bir şekilde hallederdi muhtemelen.Eğer gerçekleşseydi en iyisi bu olurdu. Düşünsene bir daha ayağa kalksan ne olur? Kolların yok...
Nasıl Shanks Kolunuda götür mü derdi Buggy'e ?Chopper'ın iki bandajına bakar. Öte yandan cidden kopsa Law zaten meyve gücü ile bir şekilde hallederdi muhtemelen.