Abovvv. bi twei sendromu yaşatmadınız bana.Yav dedesi babanı gördün mü diyor. Dedesi torununun annesini tanımıyor mu? Ruffy'nin babasını tanımıyor mu? Trans birey olup estetik ameliyat ile ihtiyarın oğlu kılığına girdiyse tamam da. Bilemedim.
Abovvv. bi twei sendromu yaşatmadınız bana.Yav dedesi babanı gördün mü diyor. Dedesi torununun annesini tanımıyor mu? Ruffy'nin babasını tanımıyor mu? Trans birey olup estetik ameliyat ile ihtiyarın oğlu kılığına girdiyse tamam da. Bilemedim.
Kesin olan sıradan biri çıkmayacağı. Soydan gelen güce ihtiyaç var. Çok seçenek var. Zaten bence Monkey ailesi de tam insan değil, hepsinin karışımı bir hibrit çıkar sonunda luffy.
1. Kutsal Ejder
2. Denizkızı
3. Dev
4. Gökyüzü İnsanı
5. Mink
6. Üçgöz
7. Quincy
Yok artık lebronLuffy'nin annesi Dragon. Dragon Luffy'i doğurup bir kenara attıktan sonra şehir şehir ada ada dolaşmış sonrada karşısına İvankov çıkmış. İvankov bunu erkeğe dönüştürmüş ve şuan ki Dragon görünümünü almış. Vakti geldiğinde Luffy baba dediğinde ben senin ananım diyerek kollarını açacak. Baharı getiren o rüzgarlar yere serpilen sevgi dolu yapraklar ile harmanlanacak.
Güzeldi bu.Luffy'nin annesi Dragon. Dragon Luffy'i doğurup bir kenara attıktan sonra şehir şehir ada ada dolaşmış sonrada karşısına İvankov çıkmış. İvankov bunu erkeğe dönüştürmüş ve şuan ki Dragon görünümünü almış. Vakti geldiğinde Luffy baba dediğinde ben senin ananım diyerek kollarını açacak. Baharı getiren o rüzgarlar yere serpilen sevgi dolu yapraklar ile harmanlanacak.
Aslında Luffy o zamandan beri (Thriller Bark Arc'ı kastediyorum) çok fazla güçlendi , artık içine 100'den çok daha fazla gölge alabilir . Bu aldığı gölge oranını 300-400 saysan bi de üstüne G4 Boundman'i eklesen ciddi bir şansı var .Nightmare luffy g4 acsa big mom u alir dimi ?