Roronoa Zoro 28 Şub 2015 #93 DevilHunter dedi ki: Dof'u yenecek o zoruma gidiyor Genişletmek için tıkla ... Gösterilir gösterilmez tek yumrukta indirirse şaşırmam bile. Oda billur geçer gibi önemli vs. resmen tek atttırarak bitirdi.
DevilHunter dedi ki: Dof'u yenecek o zoruma gidiyor Genişletmek için tıkla ... Gösterilir gösterilmez tek yumrukta indirirse şaşırmam bile. Oda billur geçer gibi önemli vs. resmen tek atttırarak bitirdi.
HaiKuo TianKong 8 May 2015 #98 Croco ve Enel'e yenilmesi zoruma gitmeyi bırak beni daha çok memnun ederdi
Kenpachi 8 May 2015 #99 Shiki,Crocodile,Enel. Bu 3 dövüş de müthiş torpiller sonucu kazanılmış dövüşler. Şu anki Dof'u yenmesini ben garip karşılamıyorum en güçlü düşman olsa da. Lucci'yi de yenmese zoruma giderdi.Çünkü aralarında çok büyük bir fark yoktu.
Shiki,Crocodile,Enel. Bu 3 dövüş de müthiş torpiller sonucu kazanılmış dövüşler. Şu anki Dof'u yenmesini ben garip karşılamıyorum en güçlü düşman olsa da. Lucci'yi de yenmese zoruma giderdi.Çünkü aralarında çok büyük bir fark yoktu.