Düz donanmaya hakaret etmişsin. Fasülye onlar fasülyeAynısı Beyaz sakalda da vardı Üzerinde 3-5 adam vardı WB nin içine kılıç sokmuş Düz donanma askerinden bahsediyoruz bu arada. Hasar verdiklerine göre baya güçlü olmalılar.
Düz donanmaya hakaret etmişsin. Fasülye onlar fasülyeAynısı Beyaz sakalda da vardı Üzerinde 3-5 adam vardı WB nin içine kılıç sokmuş Düz donanma askerinden bahsediyoruz bu arada. Hasar verdiklerine göre baya güçlü olmalılar.
Bende öyle diyorum zaten Önemsiz adamlar. Sence hasar vermişler midir Wb ye? Bence hayır. Çatıdaki durum da aynı böyledir benim gözümde. Kaido ya kılıç saplayan böcekler. Önemsiz.Düz donanmaya hakaret etmişsin. Fasülye onlar fasülye
İki taraf da %100 ile çıksın ortaya o zaman tartışılır.Luffy çoğu dövüşe %100 ü ile giremedi. Hep birileriyle dövüşmek zorunda kaldı. Sonra da boss karşısına çıktı.
Luffy düşmanları şuan korkuyor. Ya bu çocuk her dövüşe %100 u ile girebilseydi? Bunu düşünmek bile geriyor onları...
Aynen 250 kılıç yarası,150 mermi, 50 top yarası falan diye edebiyatını yaptı. Fasulyelerin açtığı yaraları saymış birde utanmaz.Bende öyle diyorum zaten Önemsiz adamlar. Sence hasar vermişler midir Wb ye? Bence hayır. Çatıdaki durum da aynı böyledir benim gözümde. Kaido ya kılıç saplayan böcekler. Önemsiz.
Orada olan da tam olarak buydu WB zaten ölü olarak gelmişti savaşa. O haliyle bile müthiş bir performans sergiledi. Akainu öldürdü WB yi diğerleri değil. Kara salak tayfası da ölen adamın ölümünü üstledi. Oda nın böyle bir adamı edebiyat yapmadan öldürmesini beklemiyordun herhalde. Ben çok iyi hatırlıyorum izlediğim zamanları animede çok görkemliydi. O hisleri veren de bu sayımlardıAynen 250 kılıç yarası,150 mermi, 50 topyarası falan diye edebiyatını yaptı birde. Fasulyelerin açtığı yaraları saymış birde utanmaz.
WB örneğiyle Kaido arasında bir fark var ama onu atlıyorsun. Kimse için WB'yi öldürdü denmiyor. BB, WB'yi teke tekde öldürdü diyen ben hiç görmedim.Orada olan da tam olarak buydu WB zaten ölü olarak gelmişti savaşa. O haliyle bile müthiş bir performans sergiledi. Akainu öldürdü WB yi diğerleri değil. Kara salak tayfası da ölen adamın ölümünü üstledi. Oda nın böyle bir adamı edebiyat yapmadan öldürmesini beklemiyordun herhalde. Ben çok iyi hatırlıyorum izlediğim zamanları animede çok görkemliydi. O hisleri veren de bu sayımlardı
Af buyur kardeşim tam anlayamadım demek istediğiniSonuç buysa eğer ilerleyen bölümlerde Marco gelip Luffy'yi iyileştirdiğinde Luffy 1vs1 kazanmadı diyebilecek misin ?
Anlatamıyorum galiba, olsun İzninle bitiriyorum, teşekkürler.WB örneğiyle Kaido arasında bir fark var ama onu atlıyorsun. Kimse için WB'yi öldürdü denmiyor. BB, WB'yi teke tekde öldürdü diyen ben hiç görmedim.