Mr1 olayındaki gibi plota can fedaMesajını editlemişsin de Zoro'nun plotları da hiç az değil be iksir,kılıç,kuma,mr1 olayı etc bayağı var aslında.
Mr1 olayındaki gibi plota can fedaMesajını editlemişsin de Zoro'nun plotları da hiç az değil be iksir,kılıç,kuma,mr1 olayı etc bayağı var aslında.
Luffy'e göre daha az torpilli demek istemiştim. Zaten Zoro 2y sonrası wanoya kadar adam akıllı bir düşmanla savaşmadı ki. MR1 olayı bence plot değildi güzel yansıttılar o dövüşü.Mesajını editlemişsin de Zoro'nun plotları da hiç az değil be iksir,kılıç,kuma,mr1 olayı etc bayağı var aslında.
Aynen biz geldiğimize göre efendi moduna geçebilirsinOoo @Jacques ve @Monkey D Garp damlamış lütfü savunmaya başlamışlar güzel, acıtmışsınız canlarını demek ki xD
Efendi moda geçip İddialardan bile çekildin korkumdan hala konuşabilmene şaşırdım doğrusuAynen biz geldiğimize göre efendi moduna geçebilirsin
10 mesajından 9 tanesi konuyu saptırıp yalan dolan konuşmakEfendi moda geçip İddialardan bile çekildin korkumdan hala konuşabilmene şaşırdım doğrusu
Ee tabi Zoro için plota gerek kalmıyor. Luffyi gösterdiği sırada bı bakıyoruz Zoro güçlenmiş neden? Kimse bilmiyor ama herkes kabulleniyor aynı şekilde bir kılıç alıyor kılıç resmen otomatik kendi kendine hakiyi değiştiriyor üstüne kemikleri kırık ama adama yine inmeden hype sahne çıkarıyor, aşşağıya iniyor bi bakıyoruz minklerin 300 bölümdür sakladığı ve her nedense kullanmadığı bir iksir çıkıyor iksiri alıyor ve gidip marconun yumuşattığı kingi alacak millet 1vs1 Zoro sağ kol aldı bide luffye bak diyecek.konu luffy ama niye durduk yere şimdi araya zoroyu getiriyorsun Ben zoro fanı değilim zaten Mihawk fanıyım. Normal kılıç fanları gibi algılama beni Ama Zoro'nun plotu Luffy'nin yanında daha az sırıtıyor.
Savaştıları Yankou komutanı hangi komutanı luffy-yamato-zoro harici hangisi ?Kaido 5.raundu dönüyor tonla adamla savaştı bitirdi ve savaştıkları en az Yonko Komutanı seviyesi idi. Luffy kaç kere sadece Kaido'ya karşı Kaido başkaları ilede savaşırken düştü. Kaido hala en güçlü ve Luffy tek başına kazanmış olmaz.