HaklısınTorpilsiz yaz daha kısa sürer, hatta var mı torpilsiz bir düşünmek lazım.![]()

Ne güzel kandırıyon lan kendiniDof ve Cracker, Kata öncesi Luffy'nin o seviyelere ısınması için var idiler. Law ve Nami ise tecrübe eksikliğini kapatmak amacıyla yanında durdular. O ikiliyle piştikten sonra Kata karşısında da olgunlaşan meyveyi topladı işte.
Nami'nin Luffy'nin tecrübe eksikliğini kapatması nasıl bir bahanedir ? Cracker'deki sorun tecrübesizlik miydi yoksa Luffy'nin bisküvilerle başa çıkamayıp onları yemek durumunda kalması mıydı ? Tecrübeli olsa ne olacaktı ? Luffy yumruklarıyla atom bombası etkisi yaratıp bisküvilerin hepsini bir anda yok mu edecekti ? Law da aynı hesap. Bu adam da Mingo'ya handikap verebilmek adına kullanıldı. Tecrübe ne alaka ?
İşine gelmeyince b.k dersin tabiUlan ben Luffy-Zoro eşit diyorum ama Zoro hep çer çöple karşılaşırken bunu söylemek zor oluyor. Ne yapsam ne yapsam? Buldum! Luffy'nin her hareketine, her dövüşüne b.k atayım bari.![]()

Enel asrın saçmalığı zaten. Kusmalık vs.Var len toprilsiz Arlong işte mis torpil yoktu orada
@Densetsu no Samurai özellikle Enel vs Luffy ele al tamam mı?![]()