HaklısınTorpilsiz yaz daha kısa sürer, hatta var mı torpilsiz bir düşünmek lazım.
Ne güzel kandırıyon lan kendiniDof ve Cracker, Kata öncesi Luffy'nin o seviyelere ısınması için var idiler. Law ve Nami ise tecrübe eksikliğini kapatmak amacıyla yanında durdular. O ikiliyle piştikten sonra Kata karşısında da olgunlaşan meyveyi topladı işte.
Nami'nin Luffy'nin tecrübe eksikliğini kapatması nasıl bir bahanedir ? Cracker'deki sorun tecrübesizlik miydi yoksa Luffy'nin bisküvilerle başa çıkamayıp onları yemek durumunda kalması mıydı ? Tecrübeli olsa ne olacaktı ? Luffy yumruklarıyla atom bombası etkisi yaratıp bisküvilerin hepsini bir anda yok mu edecekti ? Law da aynı hesap. Bu adam da Mingo'ya handikap verebilmek adına kullanıldı. Tecrübe ne alaka ?
İşine gelmeyince b.k dersin tabi Ne hikmetse sen ve senin gibi düşünen birkaç kişi hariç herkes Luffy'nin adam gibi dövüşünün olmadığı, dövüşlerinde rakibe sürekli bir handikap verildiğini, dövüşlerin adil olmadığını ve Luffy'nin kendi gücü dışında güçler alarak rakiplerini geçtiğini düşünüyor. Ama sana kalırsa da Luffy'nin dövüşlerinden alın teri fışkırıyor! Bu nasıl bir körlüktür ? Hadi gözünle göremiyorsun bari gözlem haki falan kassaydın. İkisi de yok yan gel yat Osman Maşallah hocam. Luffy fanlığınız dünyamızı aydınlatıyor hocamUlan ben Luffy-Zoro eşit diyorum ama Zoro hep çer çöple karşılaşırken bunu söylemek zor oluyor. Ne yapsam ne yapsam? Buldum! Luffy'nin her hareketine, her dövüşüne b.k atayım bari.
Enel asrın saçmalığı zaten. Kusmalık vs.Var len toprilsiz Arlong işte mis torpil yoktu orada
@Densetsu no Samurai özellikle Enel vs Luffy ele al tamam mı?