Öyle tabii de meyve varken dayak arsızı kendi dayanıklılığı ile birlikte. Vuruyorsun, dövüyorsun en fazla canı acıyorLucci, Kaido falan derim herhalde. Kata da baya iyi dövdü şimdi.

Bu çocuktan kan alacaksan tekme, yumruk ile girmeyeceksin...
Öyle tabii de meyve varken dayak arsızı kendi dayanıklılığı ile birlikte. Vuruyorsun, dövüyorsun en fazla canı acıyorLucci, Kaido falan derim herhalde. Kata da baya iyi dövdü şimdi.
Luffy'nin olayı, dövüşerek gelişmek yani bir nevi dayak yiyerek gelişiyor bu cocuk.Lucci, Kaido falan derim herhalde. Kata da baya iyi dövdü şimdi.
Heyt maşallahLuffy şuan mevcut en güclü sağ koldur
Kesip atacan işte. Bant lastik yapacan. Arasına kağıt buruşturup millete amaÖyle tabii de meyve varken dayak arsızı kendi dayanıklılığı ile birlikte. Vuruyorsun, dövüyorsun en fazla canı acıyorTeach iptal ile yere bir çarptı aynı dayanıklı Lütfü'yü tosbağa gibi de gördük.
Bu çocuktan kan alacaksan tekme, yumruk ile girmeyeceksin...
Weevil için Marco diyorum. Luffy King'le karşılaşır belki bilemiyorum. 2 yıkımcıdan biri ortaya çıkarsa bir denklem kurmak daha kolay olur.Luffy'nin olayı, dövüşerek gelişmek yani bir nevi dayak yiyerek gelişiyor bu cocuk.
Kaido buna fazla geldi, gelişecek dayağı yiyemedi çünki tek yedi.
Kaido sağ kolu, veya wevil falan daha iyi olur Luffy için ama Kaido inecek bu yüzden zor.
Zoroyada, Queen-Jack-Orochi veya başka bir samuray düşer.
Suan luffy sag kol seiyesi bile degilse kaido'yu yenme ihtimali yok.Heyt maşallahCrocoyu yendiğinde de, shichi olsa en güçlü shichi olur diyorlardı
![]()
Bağırmana gerek yoktuLuffy gerçekten de sağ kol seviyesi mi? Kıyaslamalar yapılmış yine Luffy bir baş karakter ayrı tutulması gerek.Luffy 2 yıllık eğitimi daha ne yaptığını kestiremiyoruz.Arada dayak yedikten sonra aa
Rayleigh şöyle demişti ya dedikten sonra çeşitli uygulamalar var...(sneakman)
Kıyaslamaya geleceksek sonuçta adam KK olmak istiyor..BM 4.düzende attığı yumruk fayda etmedi Kaido yumruk atması büyük bir başarı...
Sağ olmadığı için tek yedi zaten hocamSuan luffy sag kol seiyesi bile degilse kaido'yu yenme ihtimali yok.
Mevcut haliyle bile tek yedi birde sag kol seviyesinden düşük cikarsa
her halde luffy bu 2 haftada dragon ball daki gibi bir zaman odasında eğtim yapaçak. ancak gelir o seviyeye.
A niye öyle omuşBağırmana gerek yoktu