Sen ilk rounddaki şeylerden bahsediyorsun. Son roundda luffynin tek handikapı yaralı olmasıydı. Handikaplar arasında uçurum var. Adam 10 dk önce meyvesiyle tek atmış ama son roundda meyve kullanmıyor. buna eşit bi handikap yok.@Starrk
Aynı şey dostum. Rakibin handikaplarını sıralıyorsun.
Bu tür bahaneler Luffy için de bulunabilir.
- Meyvesinin gücünü bilmiyordu, gafil avlandı, zayıf noktasını bilmiyordu vs. diye uzar.
Handikapın Luffy'nin lehine olması konusunda hala aynı fikirde değilim.
Eğer handikaplı dövüşte G4 3 saat sürüyorsa, handikapsız dövüşte daha fazla sürmez mi? Sonuçta Luffy de handikaplı.
Kuş kafesi örneğin de yanlış bana göre. O kafes Doflamingo'dan çok Luffy'nin aleyhineydi.
Sen G4'ün kısa sürdüğünü bu yüzden kısa dövüşlerde Luffy'nin işine yaradığını söylüyorsun ama kaçırdığın bir nokta var.
G4 tekniği kısa sürede dövüşü bitirmeye yarayan bir teknik ise rakibi kısa sürede yenebilecek kadar yıkıcı bir gücü var demektir. Yani dövüş uzun sürse de rakip bu tekniğe "uzun süre" dayanamayacak demektir. Sonuç aynı kapıya çıkar.
Neyse konu croco değil.
Yara ve g4 süresi arasındaki oran eşit değil ki. Kata o kadar yaraya rağmen 40 dk dövüşebildi snakemana karşı.
Luffynin max süresi 3-4 saat zaten. Bound manda gördük bunu. 2 saatlik snakeman o kadar yarayı nötrleyemez diyorum ben.
Son paragrafta ne demeye çalıştığından emin değilim açıkçası. Dövüşü kısa sürede bitirme sebebi güçlü olması değil. Kimi gear 4’le indirdiyse hepsi bayılmaya yakındı. Ayakta zor duran kata 40 dk dayanıyorken max 3-4 saatlik snakeman’ın katayı indireceğine inanmam ben.
Süre artarsa g4’ün süresi yetmiyor. Ne demek fark etmez?
Dövüştükçe ve yaralandıkça madem süre o kadar azalıyor, madem yaralanmasa süre uzayacaktı yine aynı şey olacaktı o zaman luffy niye 3 saat dayak yedi boşuna? Mızrak sahnesinden sonra hemen açsaydı 40 dk yerine 2 saat snakeman kullansaydı. Acelesi yok mu? Arkadaşları tehlikede değil mi?
Kata kan kaybetti mızrak yarasından. Luffy de kaybetti. Luffy bunu bildiği halde 3 saat dayak yedi. Yani mızrak yarası luffynin o kadar işine geliyor ki 3 saat dayak yese bile luffy avantajlı çıkıyor. Luffynin avantajına değilse niye yapsın bunu?