Gittikleri yol belli, aynı yere çıkacaklar. Baa dan çıkınca luffy gene ateşli yere gidelim diyecek, olay bu. Ayrıca Zoro yaşamayacaktır da kim yasayacakBurada farklı bir akış konuşuluyor, yani eğitim almayacak ve bu durum farklı senaryolar sonuç verecek. Sen sadece eğitimsiz Luffy'ye aynı senaryoyu oynatmışın. Onu geçtik Luffy ölüyor, diğerleri yaşıyor hatta herkes ölüyor ama Zoro yaşıyor, ilginç Rip mantık.
Gözümden kaçmış ekledim.Şıklarda sağlam ama daha düşük seviye de olmalıydı. Tüm novalardan güçlü olurdu yine ama şimdikinden daha güçsüz olurdu. Begenin, Hawkinsin, Apoonun sapasağlam durduğu yerde Luffy de dururdu.
Evet nova. Üstelik bi ay öncesine kadar Kid paşalar gibi dolanıyor ortalıkta. Oruç desen komutan indirmiş iyileşme sürecinde. Geç bunları ne la? Luffy ölür de ondan sonra hani ölen kim aynı jenerasyondan deyince de geç bunları... Ne ala memleket!Luffy ile Zoro Nova mı yani ? geç bunları ya. Örnek kabul edilecek başka bir karakter yok süpernova olarak. Luffy tek kendi kulvarında. Ha Kid var , onun durumu da ortada. Ki Luffy neler yaptı neler. Sabaondy adasında her şey belliydi zaten hiç bir şey değişmedi.
Luffy farklı bi süreçte de olsa gelişmeye devam ederdi. Nasıl bunlar orada düzen kurmuş, ada bulmuş, yonkoulara çattıysa Luffy de alasını yapardı. Luffyden daha güçsüz tonla adam oralarda direnebilmiş, hayatta kalmışken Luffy ölürdü demek gerçekçi değil. Luffynin diğerlerinin üstünde olduğu da belli.Yok eder fazlasını eder ama sadece hayatta kalmışlar, açılamamışlarki fazla. Biraz açılınca kafalarına vurmuşlar.
Luffy Dof'u indirdi, Katayı indirdi.Bunları yapamazdı mesela.
Heç.Ayrıca Zoro yaşamayacaktır da kim yasayacak
Ben yaptım yorumumu geçtim valla. Pek düşünmeden yazılan yorumlar üzerine düşünerek cevap yazmayayım şimdi.Kuchiyose @amaneden gel ve serini koru
Hakisi nasıl gelişecek? Soyundan gelen güç falan mı uyanacak xDBen yaptım yorumumu geçtim valla. Pek düşünmeden yazılan yorumlar üzerine düşünerek cevap yazmayayım şimdi.