Üye silindi 1004
Dünya'nın en iyi hakisini bile öğrense alamaz. O hakileri vites olmadan kullanmaz Luffy. Kullansa bile Ace'in ateşi kadar yer yakar.
G2 G3 kullanabiliyor konuda. Ki vitessiz de kullandı.Dünya'nın en iyi hakisini bile öğrense alamaz. O hakileri vites olmadan kullanmaz Luffy. Kullansa bile Ace'in ateşi kadar yer yakar.
G2 ile lawdan daha iyi doflamingo ile dövüştü bunu geleceği görme + ryou eklesen isimlerin yarısından fazlasını alır abartmayın.Dünya'nın en iyi hakisini bile öğrense alamaz. O hakileri vites olmadan kullanmaz Luffy. Kullansa bile Ace'in ateşi kadar yer yakar.
G2 G3 kullanabiliyor konuda. Ki vitessiz de kullandı.
G2 ile lawdan daha iyi doflamingo ile dövüştü bunu geleceği görme + ryou eklesen isimlerin yarısından fazlasını alır abartmayın.
Bana da luffy den yok bunu alalım yok şunu alalım konuları saçma geliyor ama kaido'ya G3 ile ne yaptığı belli ki onda içten patlatmada yok. O darbeyi apoo, oruç Jack yese net ölür.G2 G3 vites değil sanki. Onlar olman da alamaz yani net. Luffy'i küçük görmek için demiyorum bunu Oda'nın kurduğu yapıya aykırı diye.
Jack ve Oruç yese ölmez tank onlar sonuçta. Apoo öbür tarafın yolunu tutar ona lafım yok.Bana da luffy den yok bunu alalım yok şunu alalım konuları saçma geliyor ama kaido'ya G3 ile ne yaptığı belli ki onda içten patlatmada yok. O darbeyi apoo, oruç Jack yese net ölür.
Bide bana diyor ki troll musun.Bana da luffy den yok bunu alalım yok şunu alalım konuları saçma geliyor ama kaido'ya G3 ile ne yaptığı belli ki onda içten patlatmada yok. O darbeyi apoo, oruç Jack yese net ölür.
Bir de G4 gibi hayvan gibi haki tüketen teknik olmayacağı için haki kullanım süresi de artacak. Sakin kafayla geleceği görmesi vs de cabası.Jack ve Oruç yese ölmez tank onlar sonuçta. Apoo öbür tarafın yolunu tutar ona lafım yok.
Zoro>luffy diyip mangayı takip etmeyip ama bu anime de oldu diye savunan biri net troldür.Bide bana diyor ki troll musun.
Nasıl yok sırf alev ekledi diye mi zarar vedi yani g4'le bile zarar verememişken. Bence vardı ama cizimlerden anlaşılmadı özellikle elini alevle kaplamışken kullanıp kullanmadığını anlamak zor.Bana da luffy den yok bunu alalım yok şunu alalım konuları saçma geliyor ama kaido'ya G3 ile ne yaptığı belli ki onda içten patlatmada yok. O darbeyi apoo, oruç Jack yese net ölür.
Kullansaydı iç organlarının zarar görüp görmediğini anlardık. Orada hyo ve kınların yaptığı hakiyi kullanıyor. Haki 3 tür. Biri kaido'ya zarar veremeyen. 2. Kınların bildiği kaido'ya zarar veren. 3. Doğrudan İç organlara zarar veren. Luffy yüksek ihtimalle 2.'yi kullandı. 984 de yamato'ya da aynısını kullanmıştı.Nasıl yok sırf alev ekledi diye mi zarar vedi yani g4'le bile zarar verememişken. Bence vardı ama cizimlerden anlaşılmadı özellikle elini alevle kaplamışken kullanıp kullanmadığını anlamak zor.