Zoro koluna girse,sonra arkadan bir tekme ile denize atsa,gidecek bir adam Luffy ???
Zoro koluna girse,sonra arkadan bir tekme ile denize atsa,gidecek bir adam Luffy ???
Zoro'nun gözünde Luffy>Tanrı olduğu için kutsalına yapamaz onu.Zoro koluna girse,sonra arkadan bir tekme ile denize atsa,gidecek bir adam Luffy ???
Her ayrıntıyı çizemezler onuda geçtim yani sen vergo vs sanji de nediyorsun sanji vergoyu yenermi diyorsun.Yoktu manga da öyle bir sahne git bak manga bölümünün adı bile Seppuku istersen atayım sana o dövüş sahnesi tamamen filler Zoro'nun seppuku bıcağı ile attığı slash harici hiç bir dövüş sahnesi yok manga'da o samuraylar ile ama animede var hatta Zoro'nun aldığı kılıçları kırıyorlar lütfen önce araştır https://www.mangadenizi.com/manga/one-piece/0909 - Bu bölümden sonra hiç bir sahnede samuraylar ile dövüşmüyor Zoro 2 bölüm sonra Luffy ile karşılaşıyor yani anlayacağın öyle bir dövüş yok.
Bilmem King'in gagayı yamultmuş Sanji herhalde Vergo'yuda yener sonuçta orada da ölümüne bir dövüş olmadı ayrıldılar hani Carrot mantığı ile bakacaksak.Her ayrıntıyı çizemezler onuda geçtim yani sen vergo vs sanji de nediyorsun sanji vergoyu yenermi diyorsun.
Sonuçta Zoro'ya secde ettiren adamı yendi Luffy.Zoro'nun gözünde Luffy>Tanrı olduğu için kutsalına yapamaz onu.
Sanji kendisi demişti ben yenemem diye.Bilmem King'in gagayı yamultmuş Sanji herhalde Vergo'yuda yener sonuçta orada da ölümüne bir dövüş olmadı ayrıldılar hani Carrot mantığı ile bakacaksak.
Sonuçta Zoro'ya secde ettiren adamı yendi Luffy.
Sanji'yi alır.Zoro sanji law Jinbe jack belki drake bunları alamaz gerisini alır.
Sanji queen veya king'ile vs atmazsa dediğne katılırım.Sanji'yi alır.