Olay hissedip hissedememesi değil, kesebilmesi. Ayrıca şunu hissedemiyor demek ne la? Adam resmen bir taraftan sokup diğer taraftan çıkarmış. Sıkıyorsa hissetmesin.kaido kikunuda kılıcını hissetmedi.
Olay hissedip hissedememesi değil, kesebilmesi. Ayrıca şunu hissedemiyor demek ne la? Adam resmen bir taraftan sokup diğer taraftan çıkarmış. Sıkıyorsa hissetmesin.kaido kikunuda kılıcını hissetmedi.
kiku gizli kk olabilir.Olay hissedip hissedememesi değil, kesebilmesi. Ayrıca şunu hissedemiyor demek ne la? Adam resmen bir taraftan sokup diğer taraftan çıkarmış. Sıkıyorsa hissetmesin.
Kolu kopunca bir şey yok diye sırıtandan daha azı beklenemez zaten.kiku gizli kk olabilir.
Bu savaştaki rolü %50 veya üzeri olursa -ki öyle duruyor- zaten yavaş yavaş dükkanı kapatıyordur Oda. He bizim hoşumuza gider o ayrı.İşte o yüzden gerekirse dövüş içerisinde gelişerek yener dedim. Kaido karşısında da Luffy geliştirecektir kendini özellikle bu yeni haki türü özelinde.
Doğru demişsin.Öğrendiği yeni hakiyle base halinde şunu yapan G3'te neler yapmaz. Geleceği görme de cabası.
Ben varya daha önce kiku, kanjuro'ya tek atar da demiştim o da çıkmıştı. Kimse benim öngörülerime laf atamaz.Doğru demişsin.
Kiku Kanjuroya tek mi attı cane?Ben varya daha önce kiku, kanjuro'ya tek atar da demiştim o da çıkmıştı. Kimse benim öngörülerime laf atamaz.
Çizik almadan yendi ya işte. Tek olmasa da düşük zorluk da aldı ki belki de tek attı yav. Off-panel de geçiştirildi sonuçta.Kiku Kanjuroya tek mi attı cane?
Reis tüm kınlar oradaydı sanki ya. Tam net hatırımda değil sadece emin olamadım.Çizik almadan yendi ya işte. Tek olmasa da düşük zorluk da aldı ki belki de tek attı yav. Off-panel de geçiştirildi sonuçta.
Kiku ile 1 vs 1 atıyordu, diğerleri içeri dalıyordu. 985 ve 986. Sayılar da.Reis tüm kınlar oradaydı sanki ya. Tam net hatırımda değil sadece emin olamadım.