Komik isim ama etkisi fena olacak.şunu her gördüğümde gülesim geliyor :d
Komik isim ama etkisi fena olacak.şunu her gördüğümde gülesim geliyor :d
gördüğüm en kötü yerelleştirme yaw başka bişi bulunsun şuna :dKomik isim ama etkisi fena olacak.
İleri seviye silahlanma en iyisi gibi.gördüğüm en kötü yerelleştirme yaw başka bişi bulunsun şuna :d
Kuma kadar hızlı kaç karakter gördük? Meyvesinin potansiyeli de aşikar, eskiden devrim ordusunda doldurduğu konumu da göz önünde bulundurursak kendisini biraz küçümsüyorsunuz gibi geliyor bana. Zoronun onu kesmesinin çok da önemli bir feat olduğunu düşünmüyorum. Zaten metal olduğu için önemsememiş bile olabilir neticesindeKuma TS Zoro tarafından biri.Pacifista programı dolayısla vücudu modifiye olmasa ciddi hasar alabilirdi.Şuan ki Luffy G3 ve gelişmiş haki ile yenebilir.
Beni yine de birkaç isim düşündürüyor. Oruç, Jack, Jinbe, Hancock ve yağmur yoksa Cracker. Bunlara yine bitirmek için de olsa açar gibi.Gerekirse dövüş içerisinde gelişir hepsini alır. Yeni haki tekniğinden sonra vurdumu inletememe olayı olmaz gelen darbeleri de aynı teknikle karşılar, zaten çoğu zaman sıyrılır.
luffy(3 tane power upla)> zoro > kid > law > killer > (uroge >hawking > drake = apoo)tam belli değil değişme olabilir. > bege. bonney(belirsiz)Senin süpernova sıralaman ne? Hepsini birden güce göre sıralasana.
Çok farklı bir yorum bekliyordum, objektif adam çıktın.luffy(3 tane power upla)> zoro > kid > law > killer > (uroge >hawking > drake = apoo)tam belli değil değişme olabilir. > bege. bonney(belirsiz)
İçten emcükleyen hakinin etkisi kafamdaki gibi olursa gerek kalmaz bence.Beni yine de birkaç isim düşündürüyor. Oruç, Jack, Jinbe, Hancock ve yağmur yoksa Cracker. Bunlara yine bitirmek için de olsa açar gibi.
Bende katakuri olduğunu düşünmüyor olsaydı derdi kidden sonra luffy katakuriyi zor duruma düşürdü diye.Konu Kid olunca pek düşündüğüm bi ihtimal değil bu.