Yc3'ler bunu yer bence. Yc4 falandir ederi. Luffynin yaptigina baksana.Şu adamın maksimum ederi yc3 fazlası değil zaten.Yc3 de iyimser düşününce anca olur.
Yc3'ler bunu yer bence. Yc4 falandir ederi. Luffynin yaptigina baksana.Şu adamın maksimum ederi yc3 fazlası değil zaten.Yc3 de iyimser düşününce anca olur.
Anlatamazsın brom.Anlatamazsın
O zaman Zoro'da yeni kılıç almayı bıraksın. Serinin başındaki kılıçlarıyla devam etsin.G2 ve g3 çöp. Luffy g4'süz hiç bir halt yiyemez Yeni dünyada. Zaten yiyecek olsa G4'e gerek olmazdı. Luffy'nin meyvesi ve sürekli gear arayışı onun yetersizliğinin bir göstergesidir.
Öyle bir şey yapması Zoro'nun her dövüşte kılıçlarının kırılması demek kılıçsız savaşmak zorunda kalır isimli kılıçlar gerçekten çok dayanıklı ve sağlam silahlar isimsiz kılıç ile 1 adım ilerleyemez maalesef acı ama gerçek.O zaman Zoro'da yeni kılıç almayı bıraksın. Serinin başındaki kılıçlarıyla devam etsin.
Dns göre bu Zoro'nun yetersizliğini gösterir.Öyle bir şey yapması Zoro'nun her dövüşte kılıçlarının kırılması demek kılıçsız savaşmak zorunda kalır isimli kılıçlar gerçekten çok dayanıklı ve sağlam silahlar isimsiz kılıç ile 1 adım ilerleyemez maalesef
Bende bazen acaba abartıyor muyum diye düşünüyordum sende düşün benceBeni p-up vermeden o evrene yollasalar bu halimle, beni bile alamazdı yine. Batman için iki sayı uğraşmış adamdan bahsediyoruz. (s)Oda bey aldırmaz, kıyamaz karakterlerine o.
Alakasız cevap. Zoro 2 yıl önceki tekniklerini geliştirerek de rakiplerini yenebiliyor. Misal Pica, misal Hody.. Bunlardan daha güçlü rakipleri kılıç değiştirmeden alacağı da aşikar. Bunun kılıçla ilgisi yok. Kılıçla ilgisi olsaydı kılıç değiştirmeden kimseyi alamaması gerekirdi. Ama Luffy öyle mi ? G3+teknik geliştirme ya da silahlanma geliştirme yok. Herkese g4!O zaman Zoro'da yeni kılıç almayı bıraksın. Serinin başındaki kılıçlarıyla devam etsin.
Bir ara onu da açacam. Yosaku'nın kılıcıyla Zoro kimleri alabilir diye.O zaman Zoro'da yeni kılıç almayı bıraksın. Serinin başındaki kılıçlarıyla devam etsin.