Alacağını gösteren bir ton olay var.Hele düşük seviye karakterleri alacağı bariz.Hepsini alır demişsin bu durumda uyuyan hangimiziz
Alacağını gösteren bir ton olay var.Hele düşük seviye karakterleri alacağı bariz.Hepsini alır demişsin bu durumda uyuyan hangimiziz
Luffy g4 süz Zoro yu yakalar ve senden ne kadar güçlü olduğumu biliyor musun derLuffy G4'süz Sanji ve Zoro'yu aynı anda alır
Enma aldı işte. Kesiş gücünü baya bir artırdı ama hakisinin gelişimine dair bir şey göremedik şuan.Başta dediğin gibi Zoro nun daha bir gelişmesini görmedik Sanjinin yeni power upı yeterli olmadığı için süit aldı peki Zoro ne aldı
Luffy de Gözlem Hakisi ile bütün bu yaşananları önceden görürLuffy g4 süz Zoro yu yakalar ve senden ne kadar güçlü olduğumu biliyor musun der
Zoro dayı: bilemem kardeş meyveyi soymadan içinden ne çıkacak bilemem
Tabi o anda (sen dahil ettiğin için) Sanjide arkada bekliyordur
Evet mesela px5, hody,ceasar clown,Tashiginin bedenine girmiş Smoker. Ama kesinlikle bir Cracker veya Sanji değil hele Zoro hiç değil listeye bir daha baktım gördüklerimizin çoğu değilAlacağını gösteren bir ton olay var.Hele düşük seviye karakterleri alacağı bariz.
Shusui nin daha güçlü olduğunu düşünüyorum ki kılıç tutana göre değişirEnma aldı işte. Kesiş gücünü baya bir artırdı ama hakisinin gelişimine dair bir şey göremedik şuan.
Bak o daha güzel hikaye öyle birini yendi diye gücünü alması mı gerekiyor alfa yendi diye alfa mı oluyorLuffy de Gözlem Hakisi ile bütün bu yaşananları önceden görür
Bu doflamingo harbi cop adam, crackeri alamaz diyordum, lafimi buyutup crackera adam gobi hasar bile veremez diyorum. Rezil herife bak luffynin base haliyle bas basa dovusuyor.Sadece meyve olduğu iddia edilen Luffy'nin şu anki halinin yanında böcek gibi halinin yaptıkları.Mangada olan Luffy ile yorumlanan Luffy aynı kişi değil net.
Şu adamın maksimum ederi yc3 fazlası değil zaten.Yc3 de iyimser düşününce anca olur.Bu doflamingo harbi cop adam, crackeri alamaz diyordum, lafimi buyutup crackera adam gobi hasar bile veremez diyorum. Rezil herife bak luffynin base haliyle bas basa dovusuyor.
AnlatamazsınG2 ve g3 çöp. Luffy g4'süz hiç bir halt yiyemez Yeni dünyada. Zaten yiyecek olsa G4'e gerek olmazdı. Luffy'nin meyvesi ve sürekli gear arayışı onun yetersizliğinin bir göstergesidir.