O acığı aşçı olması ile kapatmıştır belki : -P@justahuman diğer elinde de ciğarası olsa beni belki cezbedebilirdi.
O acığı aşçı olması ile kapatmıştır belki : -P@justahuman diğer elinde de ciğarası olsa beni belki cezbedebilirdi.
Butla mı Anlat da dinleyelim nasılmış.Bunlar hep zamana hükmediyor olmalarının bir getirisi. İnceyi görememişsin.
Butla değil. Zamana hükmettikleri için but sürekli yenilmemiş haline geri dönüyor.Butla mı Anlat da dinleyelim nasılmış.
Olabilir miButla değil. Zamana hükmettikleri için but sürekli yenilmemiş haline geri dönüyor.
Oo Doktor Strange'deki aksiyon gibi diyosun :/ Elmayı ısırıyor ama sonra ısırılmamış eski haline döndürüyor :/ Ama bunun sonuçları büyük olur. Shanksler cidden son kötüler galiba Dünyayı kıyamete hazırlıyorlar...Butla değil. Zamana hükmettikleri için but sürekli yenilmemiş haline geri dönüyor.
Aynen onu diyorum da buradan Shanks'ın kötülüğüne elma çıkmazOo Doktor Strange'deki aksiyon gibi diyosun :/ Elmayı ısırıyor ama sonra ısırılmamış eski haline döndürüyor :/ Ama bunun sonuçları büyük olur. Shanksler cidden son kötüler galiba Dünyayı kıyamete hazırlıyorlar...
Hmm, Yani k.haki ile uzak geleceği görmenin afillisi diyorsun :/Aynen onu diyorum da buradan Shanks'ın kötülüğüne elma çıkmaz
Peki ya... Tüm dünyanın yaptığı tercihler kötü bir hal aldığı zaman Shanks ve tayfası yetenekleriyle zamanı geriye alıp olaylara şekil veriyorsa? Zaman yazarları, zaanın koruyucuları. Heyt.
Bunun sebebi bal, şans vs. denilen her şapkanın altından onları çıkartmak istemem. Misal Luffu bu arcta yüzlerce kez ölebilirdi ama Shanks bu senaryoları defalarca gördüğü için Jinbei'yi buraya göndermiş bir şekilde, gibi.Hmm, Yani k.haki ile uzak geleceği görmenin afillisi diyorsun :/