Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Loki'nin Seviyesi

Loki'nin Seviyesi

• Yonkou üstü

• Yonkou seviyesi

• Amiral seviyesi

• Sağ kol seviyesi

• Sol kol seviyesi

• YC3 veya altı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yonkou üstü diye seviye yok bence. Luffy de Yonkou, WB de.

Ama Yonkou'ya yakın, Amiral seviyesi veya Amiral üstü olabilir. Her Amiral de aynı değil.

Mihawk üstü Akainu altı diyebiliriz belki (( :

Luffy ile sonuna kadar sürecek bir 1v1 dövüş atarsa Yonkou seviyesine yakın denebilir. Ama belli olmaz. Loki ve Luffy birlikte Fake Shanks'e karşı dövüşebilirler belki.

Yonkou üstü diye seviye yok bence. Luffy de Yonkou, WB de.

Ama Yonkou'ya yakın, Amiral seviyesi veya Amiral üstü olabilir. Her Amiral de aynı değil.

Mihawk üstü Akainu altı diyebiliriz belki (( :

Luffy ile sonuna kadar sürecek bir 1v1 dövüş atarsa Yonkou seviyesine yakın denebilir. Ama belli olmaz. Loki ve Luffy birlikte Fake Shanks'e karşı dövüşebilirler belki.
Luffy + Loki+zoro vs banks+shiki+banksın yanındaki abla

Amiral < Loki < Yonkou diyorum. Amiral ile Yonkou arasındaki kişi . Kutsal Şovalyeler boşuna bu adama teklif yapmıyor yani hükümet. Hükümet kendisine seçtiği adamı güçsüz biri seçmez. Bi de adam çok atarlı bir karakter, salın beni dağıtayım istediğinizi diyecek kadar özgüveni var, boş da gözükmüyor. Shamrock '' saldırımdan sağ çıkarsan benimle kapışmaya layıksındır '' felan da dedi. Ondan da sağ çıkacak reis , haki kullanmamış bedeni dahi dayanıklı yani . Daha ne olsun , Kutsal Şovalye liderini ham vücutla tutabiliyor. Ama bir Yonkou değildir, Yonkoular Goroseiler gibi anormal tipler hasar felan almıyorlar, 2 meyve yiyorlar felan en normali Shanks , on da da über haki çıkacak.

Amiral < Loki < Yonkou diyorum. Amiral ile Yonkou arasındaki kişi . Kutsal Şovalyeler boşuna bu adama teklif yapmıyor yani hükümet. Hükümet kendisine seçtiği adamı güçsüz biri seçmez. Bi de adam çok atarlı bir karakter, salın beni dağıtayım istediğinizi diyecek kadar özgüveni var, boş da gözükmüyor. Shamrock '' saldırımdan sağ çıkarsan benimle kapışmaya layıksındır '' felan da dedi. Ondan da sağ çıkacak reis , haki kullanmamış bedeni dahi dayanıklı yani . Daha ne olsun , Kutsal Şovalye liderini ham vücutla tutabiliyor. Ama bir Yonkou değildir, Yonkoular Goroseiler gibi anormal tipler hasar felan almıyorlar, 2 meyve yiyorlar felan en normali Shanks , on da da über haki çıkacak.
şu kaıdo ve bigmomun derisi sert diye ayrı ayrı ulaşılmaz seviyelere koymayın şu ikiliyi artık.

loki bence akainudan-shankstan güçsüzdür bigmom-fujıtoradan güçlüdür yani yonkou seviyesine yakındır baya.

şu kaıdo ve bigmomun derisi sert diye ayrı ayrı ulaşılmaz seviyelere koymayın şu ikiliyi artık.

loki bence akainudan-shankstan güçsüzdür bigmom-fujıtoradan güçlüdür yani yonkou seviyesine yakındır baya.

Niye koymayalım Kaido- Mom derilerini işin içine ? WB gibi çöplerden hasar almamaları bile topyekün bir savaşta muhteşem bir özellik ki Goroseiler bile bu tarz bir yenilenme ile sahne almışken. Çok iyi bir yetenek ve saymayacağım yani ? kusura bakma saydık gitti :oleyo2: ve evet ulaşılamaz birşey çünkü seride belli başlı seviyedeki adamlarda var bu özellik. Goroseiler nasıl hasar alacak olayı gibi Kaido - Mom nasıl hasar alacak diye adamlar Kral haki içten vurma felan öğrendiler , bu da onları nasıl bir seviyeye çıkarttı malum. Anlatmaya gerek bile yok bu detayları. Hasar veremezsen yenemezsin bu adamları bu kadar basit. Goroseiler ise bunların 1 tık öte seviyesi gibi gözüküyor. Kalbur üstü adamlarda bu özellikler var gibi konuşmussun , yanlıs yapmıssın bence. Önemli özellikler yani.

Loki zaten Shanks'tan güçsüz yakalamış herifi. Akainu da kevgire çevirir katılıyorum. Fujiden güçlüdür , genel olarak amirallere büyük eşittir güç seviyesi diye düşünüyorum. Big Mom dan güçlüdüre katılmıyorum. Bence Mom iyi işlenmedi diye güçsüz görünüyor ama yazarın basiretsizliği , ölmeyip son savaşa gelecek bu kadın öyle düşünüyorum. Zarar verilemeyen vücut ve üstüne muhteşem bir meyvesi var . Loki denk çıkar en fazla Mom 'a bence. Dediğim gibi yazar kadına haki kullandırtmamışken ben Mom'a nasıl yükleneceğim, yazar vurmuş kadına birde ben vuramam :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık