Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Loki'nin Seviyesi

Loki'nin Seviyesi

• Yonkou üstü

• Yonkou seviyesi

• Amiral seviyesi

• Sağ kol seviyesi

• Sol kol seviyesi

• YC3 veya altı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Amiral & Yonkou seviyesine yakın olduğunu düşünüyorum, sonuçta Elbaf'taki tüm savaşçıların toplanıp durduğu bir karakter olarak karşımıza çıktı. Amiral seviyesinin Yonkou seviyesinden aşağıda olduğunu düşünmüyorum, Akainu veya Kizaru karakterleri korsan olsa çok rahat Yonkou'lar arasında girebilirdi diye düşünüyorum. Ödülü zaten 2,6 milyar mı, neymiş. Bunu dikakte alınca güç seviyesi bu diye düşünüyorum.
Luffyde 3 milyar ama 4.6 lık kaıdouyu paçavra etti loki dediğiniz adamın hükünete tehlike unsuru olcak neyi varki saf güçten bu ödül

Luffyde 3 milyar ama 4.6 lık kaıdouyu paçavra etti loki dediğiniz adamın hükünete tehlike unsuru olcak neyi varki saf güçten bu ödül
Paçavra ettiğini düşünmüyorum, hatta Kaido'nun kaybetmesini saçma bile buldum. Luffy, Kaido'yu yenene kadar Kaido kaç kişi ile dövüştü ve Luffy'i kaç kere yendi saymadım ki Kaido'nun Luffy'nin son saldırısından bile bile kaçmadı. Kafası çalışsa, kaçar ve sonradan saldırabilirdi. Hatta belki böyle bir hikeye olsa dövedebilirdi. Luffy'nin Kaido'yu yenmesi tamamane ana karakter faktörü olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Şahsi fikrim ama Luffy'nin karşısındaki kişiye göre güçlü veya güçsüz gösterildiğini düşünüyorum. Luffy, Kaido'yu paçavra etti ama Lucci ile dövüşürken yoruldu ve ihtiyar adama dönüştü. Yazarın saçmalıkları...

Vano ve elbaf savaş gücüyle ön çıkan ülkeler olduğundan en güçlü devin yonko üstü çıkması mümkün. Loki'ye de en az 2.6'lık karakter gözüyle bakmak lazım fazlası da olabilir yani. 4'lük, 5'lik karakterlerin seviyesinde olabilir mi? kıral hakisi varsa ve etkin şekilde kullanabiliyorsa bu seviyede çıkabilir. 4-5 milyarlık karakterlere baktığımızda aslında kıral hakilerini etkin şekilde kullanabilmeleri dolayısıyla temel olarak diğer karakterlerle farkı açıyorlar.

Vano'daki en güçlü karakter odendi. Kimini tatmin etti kimini etmedi, ben şahsen yonko, amiral dinlemez alayını ezer diyorum bu karakter için. Elbaf'ta da bu seviyede biri çıksın isterim.

Paçavra ettiğini düşünmüyorum, hatta Kaido'nun kaybetmesini saçma bile buldum. Luffy, Kaido'yu yenene kadar Kaido kaç kişi ile dövüştü ve Luffy'i kaç kere yendi saymadım ki Kaido'nun Luffy'nin son saldırısından bile bile kaçmadı. Kafası çalışsa, kaçar ve sonradan saldırabilirdi. Hatta belki böyle bir hikeye olsa dövedebilirdi. Luffy'nin Kaido'yu yenmesi tamamane ana karakter faktörü olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Şahsi fikrim ama Luffy'nin karşısındaki kişiye göre güçlü veya güçsüz gösterildiğini düşünüyorum. Luffy, Kaido'yu paçavra etti ama Lucci ile dövüşürken yoruldu ve ihtiyar adama dönüştü. Yazarın saçmalıkları...
G5 moduna geçene kadar dayak yedi g5 te dalga geçti olay bu kaıdounun savaştığı kişiler max zoro lvl yani pek bi etkisi olmaz gear5 kaıdou savaşında tam güç bile deildi önceden aldığı yaralar vucunda idi kaıdou nun bajarung gun a karşı çıkması en güçlü formuna geçmesi zaten kaıdounun luffyi yenebilme düşüncesiydi bana sorsan g5 le yeniden savaşsalar g5 genede pataklar kaıdouyu plot armor kısmı luffynin ölüp dirilmesi ekstra olarak kaıdou çok abartılıyo zork ve altı lvl adamları paketledi diye base luffy daha lucciye denk deil hız olarak g4 kizaruya bişey yapamıyor böyle kıyaslamalar yapınca anlaşılıyor bazı şeyler

Lufi nikanın gücüne alışamadı bence, bedeni kaldırmıyor henüz, çok zorda kaldığında sınırlarını aşıp süreyi uzatmayı başarıyor yada nika rakibe göre muamele yapıyor diyelim kısaca ki her türlü durumda kaydonun seviyesine sağlam vurgu var.

Mitolojik zoan meyve ve oni ırkından dolayı kaydonun çok daha dayanıklı, çok daha hızlı yenilenme yapabilen bir karakter olması gerekirdi, açıkça geçmese de nika, kaydonun yeteneklerini kısıtladı. nötürledi bence.

Kaçmaya çalışan bir amiral veya yonko yu yakalayamazlar bnce. Sağ kol üstü - Amiral altı bi seviye düşündüm ama şıklarda yoktu.

G5 moduna geçene kadar dayak yedi g5 te dalga geçti olay bu kaıdounun savaştığı kişiler max zoro lvl yani pek bi etkisi olmaz gear5 kaıdou savaşında tam güç bile deildi önceden aldığı yaralar vucunda idi kaıdou nun bajarung gun a karşı çıkması en güçlü formuna geçmesi zaten kaıdounun luffyi yenebilme düşüncesiydi bana sorsan g5 le yeniden savaşsalar g5 genede pataklar kaıdouyu plot armor kısmı luffynin ölüp dirilmesi ekstra olarak kaıdou çok abartılıyo zork ve altı lvl adamları paketledi diye base luffy daha lucciye denk deil hız olarak g4 kizaruya bişey yapamıyor böyle kıyaslamalar yapınca anlaşılıyor bazı şeyler
G5 Luffy'nin bozuk olduğuna katılıyorum ama gücüne alışamamış ve tam anlamıyla kullanamayan, ölüm ile burun buruna gelince gücünü uyandırmış bir karakterin Kaido ile aynı güçte olduğunu düşünmüyorum. Zoro'nun gücünü küçümsüyor musun, adam Luffy'nin ikinci adamı olarak geçiyor ve King dediğin karakterden daha güçlü. Kaido dediğin karakter; adayı taşıdı, akazayalar ile dövüştü, Luffy-Kid-Law ile dövüştü ve Luffy'i denize düşürdü yoksa öldürmüştü (ana karakter olunca böyle oluyor), Yamato ile dövüştü, Luffy ile tekrar dövüştü, yetmezmiş gibi G5 Luffy ile dövüştü. Şahsen Kaido'nun, şuan G5 Luffy'den güçlü olduğunu düşünüyorum. Luffy, Lucci'yi egghead'de dövemedi. Luffy, dede formuna dönerken, Lucci ayakta poz veriyordu. Üstün gelmesi umurumda değil, sözde yonkou ama işte lafta öyle geliyor.

Kizaru, Luffy'e yemek vermeseydi görürdüm Gorosei neler yapıyordu ki hiçbirine zarar bile veremedi.

Adamın Shanks’tan önceki Yonko olma ihtimali doğdu. Zaten ödülü Teach’in ilk Yonko olduğu halinden fazla.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık