Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Legend of the Northern Blade


Bölüme gel, bayağı şaşırttı

Bu arada
Buradaki bölümde alnında moyonglara has ışık işareti gösterilmiş ama demekki dikkatten kaçtı. Gerçi benzerlikte çok olmadığından belki. Diğer taraftan moyong istifini hiç bozmuyor. Kötü karakterde değil ancak moyong birşeyler yapmış gibi. Mu won bakalım ne yapıcak.


Bu bölümde moyong yul cheon ximen hwa'ya en büyük oğlu için zayıflığını kullan diyor. Lider yong'un en büyük oğul çıkması şaşırttı ancak diğer taraftan bunu yapıcak biri değil. Biri için belki ekibi, sevdiği veya annesi tehdit ediliyor olabilir. Sonuç mu won lehine dönücek gibi son güçlendirme ile bayağı seviye atladı ancak lider yong gücünü gösterdiği bölüm dam so cheon'dan daha güçlü gibi geldi.

Yazar erken bitirmek istiyorsa neticelendirir tüm vs'yi mu won lehine ölse dahi. Aldığı powerla ne kadar güçlendi bilmiyoruz henüz. Gücü yetmez ve yenilirse, moyong oradakileri indirir. Sonrasında zaman atlaması tarzında mu won'u işleyip güçlenme tarzında tekrardan aksiyonada girebilir. Ayrıca dam so cheon için kısa bir fb. bekliyorum.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık