Legend of the Northern Blade Chapter 157 – Luminous Scans
luminousscans.com
Bölüme gel. Sen milyar, milyon, trilyon, sliah, gövde..... Kelimeler yetmedi
Klas görmek isteyenler bölüm fena
Sessiz geceye bilgi aktaran Jin'di demekki. Bunların ikisini dövüştürüp sonra işlerini bitirdi reis.Legend of the Northern Blade Chapter 157 – Luminous Scans
luminousscans.com
Bölüme gel. Sen milyar, milyon, trilyon, sliah, gövde..... Kelimeler yetmedi
Klas görmek isteyenler bölüm fena
Çizer çok iyiÜfff ne bölümdü be!jinwoo yaktı geçti.
Bilgin çalisiyor Böylesi daha iyi oldu. Gereksiz efor sarfetmedi. Merkezi gökçe ve sessiz gece azaliyor. Yavas yavas asil karakterlere baslayacak gibi yazar. Bundan sonraki ilk kim olur görücez. jin'i dam so cheon veya muyong kiz görebilir belki.Sessiz geceye bilgi aktaran Jin'di demekki. Bunların ikisini dövüştürüp sonra işlerini bitirdi reis.
Ben onların ihanet edeceğini sanmam neyin ne kim olduğunu biliyorlar artık. Asıl geçen bölüm gelen kalın bacak ablayı merak ediyorumBilgin çalisiyor Böylesi daha iyi oldu. Gereksiz efor sarfetmedi. Merkezi gökçe ve sessiz gece azaliyor. Yavas yavas asil karakterlere baslayacak gibi yazar. Bundan sonraki ilk kim olur görücez. jin'i dam so cheon veya muyong kiz görebilir belki.
Dam açikcasi jin'in yaninda yer alabilecek biri gibi ancak yanindaki kiz ve erkek karakterler belli degil. Baba ve dedesine karsi vs. atacak yürekleri olmayip ihanet edebilirler, hatta sonra bile ihanet edebilirler. Her halukarda hikaye ve çizimler saglam sorun yok
O dam ile birlikte mızraklı herifle savaşıyor. Jin ise bunların 200 metre ilerisinde. Ne olacak bende merak ediyorumBen onların ihanet edeceğini sanmam neyin ne kim olduğunu biliyorlar artık. Asıl geçen bölüm gelen kalın bacak ablayı merak ediyorum
Tek kişi yapıyor seriyi hem çiziyor hem boyuyor yüzden bazen bölümler çok uzun değil. 2 hafta bekleyip 2 chapter okumak daha iyi olabilir senin için.çok güzel bir bölüm olsa da çok az yazı olduğu için mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama bölümler çok kısa geliyor. 2 dakika falan sürdü bölümü bitirmem.
Alin bunu buradan25 bölüm biriktirdim