Birseyler olucak ama beklemiyordum böyle bir karakter. Dam so cheon'dan güçlü çikarsa gör o zamanEun ha seol ile bu abla kapışsa efsane olur.
Gayet de mümkün babasindaki güç malum.
Birseyler olucak ama beklemiyordum böyle bir karakter. Dam so cheon'dan güçlü çikarsa gör o zamanEun ha seol ile bu abla kapışsa efsane olur.
Sanmıyorum ya ama bunun yanındaki 36 kılıc ustası asıl güc benceBirseyler olucak ama beklemiyordum böyle bir karakter. Dam so cheon'dan güçlü çikarsa gör o zaman
Gayet de mümkün babasindaki güç malum.
Ablam bacak gününe sağlam asılmış.Legend of the Northern Blade Chapter 153 – Luminous Scans
luminousscans.com
Taze....
Kaptan Yong bunun oğlu galiba. Önceki bölümdede yeni Kaos şeytanına görev vermişti. Kaptan yong'un takımını avlayabilir.Legend of the Northern Blade Chapter 154 – Luminous Scans
luminousscans.com
Bölümü yeni gördüm. 155 ve üstü olarak aratiyordum meger 154'müs birkaç gün olmus
Herne kadar aksiyon beklesemde çizimler iyi zaten, bu sekilde arada okuyucuyu bilgilendirme amaçli bölümlerde gelicek gibi.Kaptan Yong bunun oğlu galiba. Önceki bölümdede yeni Kaos şeytanına görev vermişti. Kaptan yong'un takımını avlayabilir.
Mızraklı reis buna iyi bir ders verecek.https://luminousscans.com/legend-of-the-northern-blade-chapter-155/
Yeniden söylemek isterim ki, bacaklar