LoL esnek son 1 sadece elit beyler
cc nin ne olduğunu açıkladığın icin tesekkürler reis. euw inden kore’sine bin tane chall elo stream de katarinanın hayvan gibi taşıdığını gördüm. bu elolarda da katarinanın banlanma oranı düşük değil. katarina bozuk süper cok güclü demiyorum ama dediğimi sen ısrarla anlamamaya çalışıyorsun.Master ve üstü elolarda bildiğin kaç tane iyi kata oyuncusu var? Katayı rankedda oynayan ve gerçekten dediğin kadar iş yaptığını bildiğin kaç oyuncu var? Cc diyip plat üstü eloda çöpe atmak neden komik ki? Cc neden e spor maçlarında çok tercih ediliyor biliyor musun? Karşında gumayusi faker da olsa hareket ettirmeden kesebiliyorsun. Cc iyi oyuncuları da kötü oyuncuları da yok eden yegane olay. Meta şampiyonları, şuan esporda oynanan şampiyonlara bak ve haksızsın de.
Abi iyi diyon güzel diyon da soloq'ya göre şampiyon gücü mü belirlenir? e-sporda hiç katanın oynandığını gördün mü? ben şahsen hatırlamıyorum. bu adamlar o kadar kafa yoruyor oyunda en güçlü şampiyonları bulmak için. Yani bilemiyorum ya ben güçlü görmüyorum katayı.Eski kata olsa haklısın diyebilirdim ama yeni kata o kadar da ultisini bağımlı bir şampiyon değil. +Master üstü elo da midde en çok oynanan şampiyonlarda kata tr de 3. euw da 10. ve korede ise 13. sırada bunlar çok iyi rakamlar. Çöp olsa bu elolarda oynamazlardı.Aurelion solo un 38. sırada olduğu bir metadan bahsediyoruz. Gerçekten elo farketmeksizin meta iğrenç durumda bence. Mid özelinde konuşmak gerekirse eskiden elodan eloya midde oynanan şampiyonlar çok farkediyordu, artık bu fark minimuma inmiş durumda. Elo fark etmeksizin kata zed yasuo gibi şampiyonlar çok fazla oynanıyor maalesef.
solo q ile e spor arasında fark var. e sporda adı üzerinde spor 5 kisi etkileşim halinde oynuyor solo q bundan cok farklı. herkes bireysel herkes ayrı telden çalıyor. sejuani bana göre çöp bi sampiyon. kayna ise bayılırım . ise yaramayan kayn cok az görüyorum. e sporda tercih edilmemesi solo q gerçeklerini değiştirmiyor . seju da istediği kadar oynansın solo q daki en useless samplardan bana göre.Abi iyi diyon güzel diyon da soloq'ya göre şampiyon gücü mü belirlenir? e-sporda hiç katanın oynandığını gördün mü? ben şahsen hatırlamıyorum. bu adamlar o kadar kafa yoruyor oyunda en güçlü şampiyonları bulmak için. Yani bilemiyorum ya ben güçlü görmüyorum katayı.
Konudan bahsederken yüksek elo diye bahsettin, ben de o yüzden yüksek eloyu baz aldım. Pro arenada oynamadığımız sürece bizi ilgilendiren soloqdur. Pro arena dersen o çok farklı olur zaten. Pro arena ve soloq arasında çok fark var.Abi iyi diyon güzel diyon da soloq'ya göre şampiyon gücü mü belirlenir? e-sporda hiç katanın oynandığını gördün mü? ben şahsen hatırlamıyorum. bu adamlar o kadar kafa yoruyor oyunda en güçlü şampiyonları bulmak için. Yani bilemiyorum ya ben güçlü görmüyorum katayı.
Soloq da her heroyu oynuyorlar.Değişik değişik otpler var.Abi iyi diyon güzel diyon da soloq'ya göre şampiyon gücü mü belirlenir? e-sporda hiç katanın oynandığını gördün mü? ben şahsen hatırlamıyorum. bu adamlar o kadar kafa yoruyor oyunda en güçlü şampiyonları bulmak için. Yani bilemiyorum ya ben güçlü görmüyorum katayı.
Yer sanki.Size bir soru. Kata ulti atarken cassi ulti atarsa ne olur? Cc yer mi?![]()
Ben bronzum daha cass görmedim ligimdeSize bir soru. Kata ulti atarken cassi ulti atarsa ne olur? Cc yer mi?![]()
Duruma göre değişiyormuş, dönmeye başladığı an baktığı yöne göre çalışıyormuş.Size bir soru. Kata ulti atarken cassi ulti atarsa ne olur? Cc yer mi?![]()