Keko bir bir sey bilmeyip,bilio gibi niye atlıyorsun benim dediğimi anlayamadın bide gülüyorsun la degişik çarsın.Sataşma amaçlı olduğunu düşündüysen durum düşündüğümden de vahimmiş![]()
Keko bir bir sey bilmeyip,bilio gibi niye atlıyorsun benim dediğimi anlayamadın bide gülüyorsun la degişik çarsın.Sataşma amaçlı olduğunu düşündüysen durum düşündüğümden de vahimmiş![]()
oyunu tam anlamıyla öğrenmek için oynanacak en iyi rolben kendi takımımı support ile taşıyamıyorum top lane ile ranked deniyeceğim artık
Naut mide boş olduğu için salındığını iddia eden adamsın olm. LoL hakkında fikir beyan etme ehliyetinin elinden alınması lazımdıKeko bir bir sey bilmeyip,bilio gibi niye atlıyorsun benim dediğimi anlayamadın bide gülüyorsun la degişik çarsın.
Tek başınasın nispeten az gank yiyorsun en safe koridor bence biraz daha alışırsam supporttan daha iyi olur benim için en azından en düşük elolardaoyunu tam anlamıyla öğrenmek için oynanacak en iyi rol
en zor rol bence.Tek başınasın nispeten az gank yiyorsun en safe koridor bence biraz daha alışırsam supporttan daha iyi olur benim için en azından en düşük elolarda
Mikro oyun için öyle ama makro oyun için orman daha iyi.oyunu tam anlamıyla öğrenmek için oynanacak en iyi rol
Tahm Kench support yap ağır taşıyor çoğu maçı.ben kendi takımımı support ile taşıyamıyorum top lane ile ranked deniyeceğim artık
En zor rol jungle benceen zor rol bence.
laning bilmeden jungle oynanmaz .Mikro oyun için öyle ama makro oyun için orman daha iyi.
jungle supportla beraber en kolay rol .En zor rol jungle bence