Zeri nasıl peki? Zeriyi çok beğeniyorum ben.Bence sorun yok. Meta düzgünse yani komp çeşitliliği varsa bir noktada tıkanırlar zaten. Geçen yama bu konuda iyiydi. Maalesef bu yamada Azir veya Yasuo-Kaisa oynamıyorsan işin çok zor.
Zeri nasıl peki? Zeriyi çok beğeniyorum ben.Bence sorun yok. Meta düzgünse yani komp çeşitliliği varsa bir noktada tıkanırlar zaten. Geçen yama bu konuda iyiydi. Maalesef bu yamada Azir veya Yasuo-Kaisa oynamıyorsan işin çok zor.
Bende fikrimi yazayım Zeriden nefret ediyorum çok kötü çar xdZeri nasıl peki? Zeriyi çok beğeniyorum ben.
Berbat. En zayıf 4 paralık hero olabilir.Zeri nasıl peki? Zeriyi çok beğeniyorum ben.
Kaç kere 3level Zeriyle bile kazanamadım Zeriye daha elimi sürmem yeminliyim xdBerbat. En zayıf 4 paralık hero olabilir.
Bana doğru itemlerle çok iş yapıyor gibime geliyordu. Birde yanına zekeli jayce koyunca iyi vuruyordu. Başka komplar deneyim birazBerbat. En zayıf 4 paralık hero olabilir.
4-5 gün öncesine kadar öyleydi, nerflediler.Bana doğru itemlerle çok iş yapıyor gibime geliyordu. Birde yanına zekeli jayce koyunca iyi vuruyordu. Başka komplar deneyim biraz![]()
Ezik gel tft xdTft konuşmayın kardeşim cahil hissediyorum