videoyu herkes izleyip range top lane e karşı nasıl oynanmaz öğrenmeli
videoyu herkes izleyip range top lane e karşı nasıl oynanmaz öğrenmeli
Kesinlikle jeksjsksjw 1 minyon alabilmek için laneingi kaybettivideoyu herkes izleyip range top lane e karşı nasıl oynanmaz öğrenmeli
adamın sampiyonlara bakıs acısı yorickten kaçabiliyor mu kaçamıyor mu kaçamıyorsa alırım olunca öyle oluyoKesinlikle jeksjsksjw 1 minyon alabilmek için laneingi kaybetti
Varus ezemeyeceği bir match up te değil aslında. İzlemiştim birazını ve yanlış hatırlamıyorsam apop inanilmaz hatalı oynamiş başta. Cezalandırılırdı. Bilmiyorum top varus bana overrated geliyor her geldiğinde soğuttum karşımdakini. Ultisini dodgelediğinde mal oluyor zatenadamın sampiyonlara bakıs acısı yorickten kaçabiliyor mu kaçamıyor mu kaçamıyorsa alırım olunca öyle oluyo
Evet bahsettiğim muhteşem top lane oyuncusu ''BULUNDUĞU LİGDE'' koridorunu yüzde yüz kazanıyor. Ayrıca cv sinde chall ağlatmak gibi ekstrem sporlar da var.yüzde 100 mü cidden
ulti hitbox ı baya büyük ya bence. flashla reaksiyon verilirde side steple falan dodgekamak baya zor gibiVarus ezemeyeceği bir match up te değil aslında. İzlemiştim birazını ve yanlış hatırlamıyorsam apop inanilmaz hatalı oynamiş başta. Cezalandırılırdı. Bilmiyorum top varus bana overrated geliyor her geldiğinde soğuttum karşımdakini. Ultisini dodgelediğinde mal oluyor zaten
peki hangi lige kadar yüzde yüzde yüz koridorunu kazanabiliyorsun reisEvet bahsettiğim muhteşem top lane oyuncusu ''BULUNDUĞU LİGDE'' koridorunu yüzde yüz kazanıyor. Ayrıca cv sinde chall ağlatmak gibi ekstrem sporlar da var.![]()
Atılma skillin yoksa evet ama en kötü flashla ulti dodge u bitirir 1v1 iulti hitbox ı baya büyük ya bence. flashla reaksiyon verilirde side steple falan dodgekamak baya zor gibi
Gold %100peki hangi lige kadar yüzde yüzde yüz koridorunu kazanabiliyorsun reisdiamond?