Geri döneriz bir ara şimdilik paydos xdBensiz sarmıyor tabi xd
Geri döneriz bir ara şimdilik paydos xdBensiz sarmıyor tabi xd
Yarın dönüyorum tatilden de bir club yapıcam 2 gün sonra atarız lol xdGeri döneriz bir ara şimdilik paydos xd
Bunu bildiğim iyi oldu boş boş arayıp duruyordum4)Bir de heroların sayılarını bil 4 paralıklardan 13 tane var.Ona göre sayarsın
Forum sakinleri artık @Cavitq11 Gragasından mahrum kalacak demek. :SLolü bıraktım xd
Senle atariz duo Gragas-Malzahar xdForum sakinleri artık @Cavitq11 Gragasından mahrum kalacak demek. :S
Karşıya Lilia lazım ama...Senle atariz duo Gragas-Malzahar xd
Senin takımdaki top biraz weak duruyor, galiba bulunduğu eloda koridorunu 100%100 kazanan bir top lane oyuncusuyla duo girmeye ihtiyacın var.uzun zamandır bi maça bu kadar cıldırmamıstım. 24-10 oynuyorum rakip base de öldüm. benim takım ne ejder var ne baron midşn ortasında tf atıyorlar ve kaybediyoruz. dakika 40 ve vlad rabadon çıkamamış. adc iyi kda lı ama karşı adc split push atmasına rağmen ondan 10 k az vurmuş. 1-13 afk değerinde reksai ve lux support :d
![]()
yüzde 100 mü ciddenSenin takımdaki top biraz weak duruyor, galiba bulunduğu eloda koridorunu 100%100 kazanan bir top lane oyuncusuyla duo girmeye ihtiyacın var.![]()
+18yüzde 100 mü cidden