Kahvaltı yapıyoruz bir bakim dedim konu darkinlere gelince yazdım xdSen buralara gelirmiydin
Kahvaltı yapıyoruz bir bakim dedim konu darkinlere gelince yazdım xdSen buralara gelirmiydin
Ne alaka olum ne alaka? Neden her fantastik evrende senin dünyanda olanlar olmak zorunda? Neden herşeyi mağdur edebiyatı yapıp oyunlara veya fantastik evrendeki filmlere adapte ediyorsun?Çocukların oynadığı bir oyunda 2 erkek karakterin aşkının ne gereği var? Çok normal tabi bunlar haklısın.Koskoca yükselmiş hiçlik ile savaşmış Shurimanın en güçlü karakterlerden birini köpek yapıyorlar ötekinde gayların aşkını yansıtıyorlar.Bi bitmediniz zenci mağduriyetine eşcinsel mağduriyetine arka çıkmaktan.Yuumi yapmış kedi neymiş sahibini arıyormuş kedi olum lan dümdüz kedi.Burda köpek midir kurt mudur bulmuş silahı koşturuyor vadide.Ee sen hani yükselmiş varlıktın dünya ele geçiriyordun şimdi poposunu kuyruğunu sallıyor.
hikayesini bilmiyorum ama viego bana göre oyundaki en epik sampiyon. hem pasifi hem durusu falan muazzam. jungle oynasam manilerdimSadece repliklerini ve lore unu beğendiğim için bu heroyu bu sezon öğrendim. İngilizce replikleri özellikle aşırı iyi. Loldeki en iyi lore a sahip bence
Adamın bi kere oyunda kendi kılıcı var.Çok iyi tasarlanmış.Mordenin hikayeside baya bi etkileyici.Tasarım olarak iyi yapılmış vuruş hissiyatı bile güzel o çıkan metal sesini düşünmeleri bile güzel.İsteseler en ince detaylarına kadar bile düşünüp tasarım yapabiliyorlar.hikayesini bilmiyorum ama viego bana göre oyundaki en epik sampiyon. hem pasifi hem durusu falan muazzam. jungle oynasam manilerdim
Evet karizmatik hero ama fazla simp hikayede hdkshkjs güçlü hero tf de reset alırsa çok sıkıntı yaratıyorhikayesini bilmiyorum ama viego bana göre oyundaki en epik sampiyon. hem pasifi hem durusu falan muazzam. jungle oynasam manilerdim
Aa ve mordenin hikayeleri op den iyi bu arada hskshskjsEn son baktığımda -16 wattpad hikayelerinden hallice fanfic hikayeler vardı lolde. Zorlaya zorlaya bir evren benimsettiler demek tüketiciye![]()
Elbet her oyunda aynı compu,giden birileri oluyor.@Cavitq11 reis hangi compu kasayim desem lobide 3 kişi daha onu gidiyor hero bulamıyorum napacam bir taktik ver.
Atroxa baktım şimdi, Diablotic bir hikaye yazmışlar. Olmamış:dAa ve mordenin hikayeleri op den iyi bu arada hskshskjs
Lolde de böyle bilgiler vereceğin günü iple çekiyorum <3Elbet her oyunda aynı compu,giden birileri oluyor.
1)Bunu umursama,gittiğin compları geliştirebilirsin,bulamadığın hero yerine koyabilecek baska bir şeyler düşün.
2)Win streak oynayamaya çalış herkesden önce 7 8 levellere ulaşırsın,hem goldun çok olur hem de herkesten önce sen bulursun.
3)Aratma yapacağın leveli iyi seçersen,yine diğerlerini ekarte edebilirsin.
4)Bir de heroların sayılarını bil 4 paralıklardan 13 tane var.Ona göre sayarsın.
Gold konuşmaysysguaywiaAtroxa baktım şimdi, Diablotic bir hikaye yazmışlar. Olmamış:d