%30 hp den başlamazsam adil olmaz hsksjksRuler ben, Arthur da plat4 işte skljfklsdaj
arındır evet ama hayaleti kiteleyemezsin birde nasus w lusu 5 saniye falan oluyor ful itemde
%30 hp den başlamazsam adil olmaz hsksjksRuler ben, Arthur da plat4 işte skljfklsdaj
Nası yaaa??? 5 saniye mi? Point and click stun gibi bir şey la... Riot hâlâ jinx nerflesin%30 hp den başlamazsam adil olmaz hsksjks
arındır evet ama hayaleti kiteleyemezsin birde nasus w lusu 5 saniye falan oluyor ful itemde
Birine w attın ya biterken yenisini atabiliyon hsjshsijwiwj ulti açıkken q cd si 1 saniye. Ultinin verdiği buff lar zaten korkunç. Üzerine gargoyl falan derken keserken canı dolar jinxiNası yaaa??? 5 saniye mi? Point and click stun gibi bir şey la... Riot hâlâ jinx nerflesin![]()
Arındırın verdiği avantaj ile çok küçük bi ihtimal şansım var bence.
jinx ghost yerine arındır alırsa hayaleti kitelayamaz. hayalet alırsa nasusun yavaslatması karsısında cok olayı kalmıyor. kurtarmaz
Ligi düşük adama şeftali muamelesi yapılmış onun dışında bir toksiklik görmedim. Ego sıçmak bir nebzeye kadar tolere edilebilir@Dattebayo..! cok değil 1 aydan kısa süre arkadaşlarla pre esnek girmemeye başladım böyle toksikleştiler. bu bi tesadüf mü sence bunların sakin sakin oynamasını sağlayan adam belli oldu böylece.
Flashsız hayalet arındır yapsam?jinx ghost yerine arındır alırsa hayaleti kitelayamaz. hayalet alırsa nasusun yavaslatması karsısında cok olayı kalmıyor. kurtarmaz
Cıva işe yaramıyor mu ?Flashsız hayalet arındır yapsam?
bak bunu akıl edemiyorsun @Keepr ondan sonra ben challengerım en cok ben biliyomCıva işe yaramıyor mu ?
Redle ben,sen ve seçeceğin bir kişi aramda vs.bak bunu akıl edemiyorsun @Keepr ondan sonra ben challengerım en cok ben biliyom![]()
Cıva işe yaramıyor mu ?
Çok mantıklı da cıvaya harcanan item slotuyla daha işlevli bir eşya alırım diye düşünmüştüm.bak bunu akıl edemiyorsun @Keepr ondan sonra ben challengerım en cok ben biliyom![]()