Keko haindir,ben boşuna mı sallıyorum kekoya.İki dakkada adam satar xdBiz düşman mı olduk abi![]()
Keko haindir,ben boşuna mı sallıyorum kekoya.İki dakkada adam satar xdBiz düşman mı olduk abi![]()
İlahsindiren+çivili+donmuş yürek+ölü adamın zırhı+gargoyl+sıçra+hayalet+ 700 stack buna oyun izin vermez@Keepr sen ne düşünüyorsun bu konuda? Plat 4 Nasus vs Ruler Jinx.
Deneyelim bi ara. Ne kaybederiz ki? 1 saatimiz falan gider max.İlahsindiren+çivili+donmuş yürek+ölü adamın zırhı+gargoyl+sıçra+hayalet+ 700 stack buna oyun izin vermez
keepr'ile arthuru döverim de dosta elimiz kalkmaz gibisinden çıkarım yapmıştım dfkjhdsfO anlam nasıl çıktı oradan ya
Yapalım. Ölü adamın zırhının verdiği hareket hızı bile jinxin hayaleti yoksa kitelemesine olanak vermez. Tf de nasusu durdurmakla 1v1 de yenmek çok ayrı şeylerDeneyelim bi ara. Ne kaybederiz ki? 1 saatimiz falan gider max.
Arındırın verdiği avantaj ile çok küçük bi ihtimal şansım var bence.Yapalım. Ölü adamın zırhının verdiği hareket hızı bile jinxin hayaleti yoksa kitelemesine olanak vermez. Tf de nasusu durdurmakla 1v1 de yenmek çok ayrı şeyler
Kıyas böyle miydi la@Keepr sen ne düşünüyorsun bu konuda? Plat 4 Nasus vs Ruler Jinx.
Ruler ben, Arthur da plat4 işte skljfklsdajKıyas böyle miydi la
He tamam ben de şey zannetmiştimjdlsndRuler ben, Arthur da plat4 işte skljfklsdaj