Kardeşim senden önce gold oldum. Bu kahır sana birkaç yıl yeterKonu lolse suçlu keko'dur.
@Dattebayo..! kardesime laf yok,oyunu oynamıyor zaten ama inceden ortamı kızıştırıp kaçıyor,kaosu seviyor farketmedik sanmasın xD

Kardeşim senden önce gold oldum. Bu kahır sana birkaç yıl yeterKonu lolse suçlu keko'dur.
@Dattebayo..! kardesime laf yok,oyunu oynamıyor zaten ama inceden ortamı kızıştırıp kaçıyor,kaosu seviyor farketmedik sanmasın xD
@Cavitq11 hesabını Arthur'a kastırmış sayma benceKardeşim senden önce gold oldum. Bu kahır sana birkaç yıl yeter![]()
Virgül koymazsan sonuçları hep böyle vahim olur keke:d@Cavitq11 hesabını Arthur'a kastırmış sayma bence![]()
Mevzuyu bağlamından kopartmazsan gayet açıkVirgül koymazsan sonuçları hep böyle vahim olur keke:d
King değil mi buTüm tüwidderda gündem oldu şu video.. Showmaker'ı bile delirtmiş hero
Mid'in kinglerinden:dKing değil mi bu![]()
Boşa ağlamış, bi Yoricklik işi var o çarın.Tüm tüwidderda gündem oldu şu video.. Showmaker'ı bile delirtmiş hero
Ksante banlanmıyorsa alınıyor. Hem turnuvalarda hem de yüksek eloda.Boşa ağlamış, bi Yoricklik işi var o çarın.
Böyle seyleri düşündüğümü sanman daha komik lan xdKardeşim senden önce gold oldum. Bu kahır sana birkaç yıl yeter![]()