İşte bu heroyla feedleyen adamsın...Tüm tüwidderda gündem oldu şu video.. Showmaker'ı bile delirtmiş hero
İşte bu heroyla feedleyen adamsın...Tüm tüwidderda gündem oldu şu video.. Showmaker'ı bile delirtmiş hero
Gold4 olurya keko o kadar da çöp değil xd@Cavitq11 hesabını Arthur'a kastırmış sayma bence![]()
İşte bunları izleyip gelip maçlarımızda feedliyorİşte bu heroyla feedleyen adamsın...
Olm ben feedlediğim zaman feedledim diyebiliyorum, suçu başkalarında aramıyorum.İşte bu heroyla feedleyen adamsın...
Kim feedlediği zaman suçu başkasında arar,kötü oynadıysan kötüsündür.Olm ben feedlediğim zaman feedledim diyebiliyorum, suçu başkalarında aramıyorum.
Heroyu beceremezsem beceremem derim. Beceriyorum rolü kesmiyorum:d
Karşıma geldi 1-2 kere, mobil olmadığı için rahat geçti koridor. Late de söylendiği gibi aşırı tanklaşıyorsa sıkıntıymış harbiden. Bir ara 5v5 yapalım da alın biriniz karşıma, merak ettim. Gold eloda karşıma gelme şansı yok zaten.Ksante banlanmıyorsa alınıyor. Hem turnuvalarda hem de yüksek eloda.
![]()
Benim yetenek kitime laf edebilecek durumda değilsin be cavo:dKim feedlediği zaman suçu başkasında arar,kötü oynadıysan kötüsündür.
Sen de yetenek yok oynayamazsın bu tarz heroları zaten senin neyine ?
Gold eloda oynanabilecek bir karakter değil zaten.Karşıma geldi 1-2 kere, mobil olmadığı için rahat geçti koridor. Late de söylendiği gibi aşırı tanklaşıyorsa sıkıntıymış harbiden. Bir ara 5v5 yapalım da alın biriniz karşıma, merak ettim. Gold eloda karşıma gelme şansı yok zaten.
Bu heroyu oynayabilen yok şuan aramızda sanırım. Esnek atarken gelmişti bir tane master eleman, 1 vs 5 atmıştı bize karşı. O geldi aklıma şuan.Karşıma geldi 1-2 kere, mobil olmadığı için rahat geçti koridor. Late de söylendiği gibi aşırı tanklaşıyorsa sıkıntıymış harbiden. Bir ara 5v5 yapalım da alın biriniz karşıma, merak ettim. Gold eloda karşıma gelme şansı yok zaten.
benim karşımda ksante mid oynamıstı biri bende de gariban hamsi vardı o macı mı diyomBu heroyu oynayabilen yok şuan aramızda sanırım. Esnek atarken gelmişti bir tane master eleman, 1 vs 5 atmıştı bize karşı. O geldi aklıma şuan.