Ailem otur aşağı dedi xd o dönem iyi pc alsalar zaten muhabbetim de baya iyi en kötü şu an en popüler yayıncılardan biri olmuştum xdProfesyonel oyuncu olarak para kazanmayı düşündün mü?
Ailem otur aşağı dedi xd o dönem iyi pc alsalar zaten muhabbetim de baya iyi en kötü şu an en popüler yayıncılardan biri olmuştum xdProfesyonel oyuncu olarak para kazanmayı düşündün mü?
Ailem otur aşağı dedi xd
Kekoyu görünce dayanamadım. Mount&blade de liderlik ve karizmayı fullemiş karakter gibi ayrı bir çekiciliği var.Krdsm o kadar oyun bilgisi diyip kekoya vermişsin hdksjsosj
Oylar yeniden sayılsın xdKekoyu görünce dayanamadım. Mount&blade de liderlik ve karizmayı fullemiş karakter gibi ayrı bir çekiciliği var.![]()
Doğru, mekanikleri kavramış ve oyun bilgisine hakim biri plat olur. Ama buda zor bir şey ben ilk başladığımda hatırlarım TF de kendi charimi kaybediyordum bazen. Ulan neredeyim oluyordum.Oyun bilgisi olan biri goldta kalmaz olay bu
benim bi arkadaşım yükselme liginde gaming house ta yatılı kamp atıyormuş annesi merak ediyormuş baya darlamıs falan polise haber vercem demiş en son kadın korkup. bu da gamimg house un yerini söylemiş. kadın evi basıp benim oğlum gay mi oldu diye ortalığı ayağa kaldırmış. öyle prof kariyeri bitti çocuğun :dAilem otur aşağı dedi xd
Kekoyu görünce dayanamadım. Mount&blade de liderlik ve karizmayı fullemiş karakter gibi ayrı bir çekiciliği var.![]()
Pro olamazdım zaten. 16 ma girdimde hayatımı değiştiren kızla tanıştım xd s5 sonrası oyuna çok giremememin sebebi o .dbenim bi arkadaşım yükselme liginde gaming house ta yatılı kamp atıyormuş annesi merak ediyormuş baya darlamıs falan polise haber vercem demiş en son kadın korkup. bu da gamimg house un yerini söylemiş. kadın evi basıp benim oğlum gay mi oldu diye ortalığı ayağa kaldırmış. öyle prof kariyeri bitti çocuğun :d
Argüman buradan başka noktalara gittiYaw konu master altı oyunu yorumlayamaz sadece üst lige çıkmış insanlar doğru yorumlayabilir degil miydi? Bu değilse keko haksız![]()