Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

@Dattebayo..! Bak mesela oyundaki heroların hasarını iyi kestirmen lazım. Bunlar direkt oyun bilgisi ve oyundaki direkt en önemli şey bu. İyi oyun bilgisine sahip biri gold kalamaz bu imkansız
Olum bunlar temel oyun mekanikleri dereceli oynayan her insanın hakim olması gereken şeyler. Bunların hiçbirine itiraz etmiyorum ben. Uygulama kısmını küçümsemenizle problem yaşıyorum. Yoksa her karakterin aktif pasif yeteneğini eşyaların karakterlerin skillerine etkilerini nerede duracağını ne yapacağını vs bileceksin zaten. En azından bir iki rol çevresinde hakim olacaksın mevzuya.

Olum bunlar temel oyun mekanikleri dereceli oynayan her insanın hakim olması gereken şeyler. Bunların hiçbirine itiraz etmiyorum ben. Uygulama kısmını küçümsemenizle problem yaşıyorum. Yoksa her karakterin aktif pasif yeteneğini eşyaların karakterlerin skillerine etkilerini nerede duracağını ne yapacağını vs bileceksin zaten. En azından bir iki rol çevresinde hakim olacaksın mevzuya.
Tamam işte bunlarla en az plat olursun. Goldda über yetenekli biri yok zaten. Anca böyle masterda yetenekler konuşur gerçek anlamda.

Şöyle diyeyim dia low elo denir hep ki master ve challa göre low elodur çünkü bariz hatalar yaparlar ağır ezilirler karşısında ama oyunu da bilirler o kadar küçümsenemez. Platta bir şeyler oturmaya başlar ama ondan öncesi yani abi oyuna yeni başlasan biraz youtubedan öğretici kassan yani boş oyun atmaktansa öğrenmek için oynasan zaten golda çok hızlı kasıp plata çıkarsin
Low elo muhabbeti karşılaştırmalı bir şey olduğu için genelleme yapmak doğru değil. Gold a göre silver low eloyaken, mastera göre dia low elo oluyor. Hatta chall a göre master low elo oluyor. Daha da ötesi euwest chall a göre tr chall low elo oluyor. Bunları direkt kendilerinden bol bol duyduğum için söylüyorum.

Bavs elmasa rahat çıkabilecek potansiyelde biri bencede. Bu arada 2 oyuncu olsun bunlar aynı seviyede olsun. Biri sürekli maç atsın diğeri arada bir girsin. Sürekli maç atan çok daha iyi oyuncusur benim gözümde. Çünkü o artık normal oyun oynar gibi kasmadan farkli farklı herolar oynayarak o seviyede oynar hale gelmiştir. Birde lig yükselme olayı çok tuhaf. Mesela sürekli maç atmana rağmen uzun süre aynı eloda takılıp kalıyorsun. Sonra öğrendiğin bir iki makro bilgi sayesinde bir anda hızlıca yükseliyorsun. Bunu ben yaşamıştım. Hızlı yükselişine sen bile şaşırıyorsun. Bunu şans ile fln açıklayamazsın. Diğer bir gerçek ise mental durum. Tilt olmamak ve takımın moralini bozmamak çok önemli. Özellikle tr de çoğu zaman maçları iyi olan takım değil daha az tilt olan takım kazanıyor.
ben dereceli oynadığım 2. sezon plat 2 ye kadar cıktım. ondan sonrası gelmedi garip biçimde cidden öyle bi baraja takılıyorsun ki bi aşsan onu devamı gelcek ama olmuyor garip.

• Like
Tepkiler: Vvv
Kısacası oyun bilgisinin ne kadar önemli olduğunu savunuyorsun hdksjs
Hayır hem oyun bilgisi hem de yetenek önemli diyorum. Daha önce demiştim bunların hangisinin daha önemli olduğu hakkında genelleme yapamayız. Bu oranlar rolden role ve şampiyondan şampiyona çok değişkenlik gerektiriyor. Adc çok yetenek istiyor. Destek ve orman çok fazla oyun bilgisi istiyor gibi.

Hayır hem oyun bilgisi hem de yetenek önemli diyorum. Daha önce demiştim bunların hangisinin daha önemli olduğu hakkında genelleme yapamayız. Bu oranlar rolden role ve şampiyondan şampiyona çok değişkenlik gerektiriyor. Adc çok yetenek istiyor. Destek ve orman çok fazla oyun bilgisi istiyor gibi.
Plat'a kadar %60 bilgi %40 yetenek. Plattan sonra bir müddet dengede en üst seviyede ise %70 yetenek %30 bilgi diye bir oran çıkarttım. Mevzuya şöyle genel bir bakış atarak.

Low elo muhabbeti karşılaştırmalı bir şey olduğu için genelleme yapmak doğru değil. Gold a göre silver low eloyaken, mastera göre dia low elo oluyor. Hatta chall a göre master low elo oluyor. Daha da ötesi euwest chall a göre tr chall low elo oluyor. Bunları direkt kendilerinden bol bol duyduğum için söylüyorum.
evet master low elo diyordum eskiden ama bu bir tık gıcıklığına dediğim bir şeydi yoksa master adam boru değildir. En prime dönemimde masterdan tokat yediğim olmuştur defalarca. Çoğu challda ego kasar ama dia ve master arası uçurum vardır. Konumuza dönersek oyun bilgisi olan bir insan goldda kalmaz bu bir gerçektir

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık