Akşam gel bi Masterı deneyelim. O da olmazsa secde eder taparım artık çara. :dİrelia, yone, riven, master yi, vayne, fiora dümdüz yener.
Akşam gel bi Masterı deneyelim. O da olmazsa secde eder taparım artık çara. :dİrelia, yone, riven, master yi, vayne, fiora dümdüz yener.
3 gece malum şahıs evime çöktü. Hafta içi atabilirizAkşam gel bi Masterı deneyelim. O da olmazsa secde eder taparım artık çara. :d
İyi bir riven parçalar. Vayne yok eder. Fiorayı söylemeye gerek bile yok. İrelia zorlanabilir. Yone daha fazla zorlanır. Masterın çok iyi oynaması lazım.İrelia, yone, riven, master yi, vayne, fiora dümdüz yener.
masterın 3. q cast olana kadar q atmaması lazım kazanmak için. hatta yaklaşmak için flash aa olarak da devam edilebilir .İyi bir riven parçalar. Vayne yok eder. Fiorayı söylemeye gerek bile yok. İrelia zorlanabilir. Yone daha fazla zorlanır. Masterın çok iyi oynaması lazım.
Senin rivenı nasıl dövmüştüm ama hsjshjshsjshjs ama full buildde 6/10 oranında falan yenmeye başlamıştın. Rivena hakim olsan hiç kesemezdim. Canı bile inmiyor neredeyse.İyi bir riven parçalar. Vayne yok eder. Fiorayı söylemeye gerek bile yok. İrelia zorlanabilir. Yone daha fazla zorlanır. Masterın çok iyi oynaması lazım.
bunun sebebi insanları oyuna daha fazla bagımlı yapmak. şöyle düşünün . oynadığınız her maç karşınızdaki ile tamamen denksiniz. hiçbir avantajınız olmazsa her maç ortalama oynarsınız ve ortalama oynamak zevkli değildir. sıkılır bırakırsınız . ama arka arkaya kazanıp kaybetmek insanda hırs oluşturuyor ve bagımlı yapıyor. hatta belki de oyunu zevkli yapan şey de bu. aynı zamanda dibe çeken şey de. ortası nasıl bir şeydir bilemiyorum.
Urf daha kötü. Eskiden eğlenceli bir moddu urf. Artık saçma sapan bomboş bi mod. Lolde tek zevkli mod aramdır.birimiz hepimiz için kadar leş bir mod yok ya.Şu urfu kaldırmayın abi işte
Aram lole dair en iyi şey. Sinir yok stres yok mis gibi.Urf daha kötü. Eskiden eğlenceli bir moddu urf. Artık saçma sapan bomboş bi mod. Lolde tek zevkli mod aramdır.