Öğretmen adam. Akşamları özel derslerden parayı kırıp lole giriyorhep 22:30 başka müsait zamanın yok mu reis
Öğretmen adam. Akşamları özel derslerden parayı kırıp lole giriyorhep 22:30 başka müsait zamanın yok mu reis
Geçmedi, geçirdi. Aynı vs yi Bavsla attık, Try yenemiyo dedi. Ben Bavs mıyım ulan diyip bi gazla girdim ama diamond laning kurtarmadı.try vs aatrox mu yaptınız ? nasıl geçti
İyisin iyi. Donmuş yürek ve randuin çok ct liyor try ı. Yoksa yenemezdimGeçmedi, geçirdi. Aynı vs yi Bavsla attık, Try yenemiyo dedi. Ben Bavs mıyım ulan diyip bi gazla girdim ama diamond laning kurtarmadı.
Aatrox w attığında f koyup içinden çıkınca kesmek için ufak bir aralık oluyor, öyle kesebildim birkaç kere ama karşında uzaylı olunca o da yemiyor bir yerden sonra.
try 6 dan sonra aramda avantajlı onun dışındaki senaryolarda aa lehineGeçmedi, geçirdi. Aynı vs yi Bavsla attık, Try yenemiyo dedi. Ben Bavs mıyım ulan diyip bi gazla girdim ama diamond laning kurtarmadı.
Aatrox w attığında f koyup içinden çıkınca kesmek için ufak bir aralık oluyor, öyle kesebildim birkaç kere ama karşında uzaylı olunca o da yemiyor bir yerden sonra.
ghost sıçralı mı oynadıİyisin iyi. Donmuş yürek ve randuin çok ct liyor try ı. Yoksa yenemezdim
Diğer türlüsü olmaz zaten. Serylda eskisi gibi yavaşlatmadığından o itemi almadım o item aa ya çok iyi oluyordu yaklaştırmıyordu.ghost sıçralı mı oynadı
bazen geceleri yastığa kafamı koyunca full build ksante vs darius geliyor aklıma uykularım kaçıyor sabahlar olmuyorDiğer türlüsü olmaz zaten. Serylda eskisi gibi yavaşlatmadığından o itemi almadım o item aa ya çok iyi oluyordu yaklaştırmıyordu.
Gel rövanşını yapalım hasbhsasahasbazen geceleri yastığa kafamı koyunca full build ksante vs darius geliyor aklıma uykularım kaçıyor sabahlar olmuyor
darius yine alıyordu da jax tam rezil çıkmıştı. yapmadığım build kalmamıştıGel rövanşını yapalım hasbhsasahas
Ksante hareket ettirmiyor ya. O oto atak yapabileceği aralık çok az kalıyor. Ksante vs aatrox en iyisi. Anime fightına dönüşüyor hashsfanjasfndarius yine alıyordu da jax tam rezil çıkmıştı. yapmadığım build kalmamıştı