Pysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xDTek elinle arthur u yenersin hala
Bana uyar. Etiketleyelim bakalım. @Arthur Morgan @Bavs @Berkay @İnari @Sabo @LaughTale @Mewtwo @Historia ) @King of the Hell
Pysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xDTek elinle arthur u yenersin hala
Bana uyar. Etiketleyelim bakalım. @Arthur Morgan @Bavs @Berkay @İnari @Sabo @LaughTale @Mewtwo @Historia ) @King of the Hell
İkisi de nick değiştir yanılmıyorsam.Pysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xD
Çok kişi var da aklıma ilk gelenleri yazdım direktPysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xD
Sen nasıl o ayarları hür iradenle yaptın olmBüte kalmazsam ve Bavs ile Arthur oyun ayarlarımın içinden geçmemiş olurlarsa katılırım
yav seninki kadar kötü oyun ayarı görmedim ben sakın düzeltme .Büte kalmazsam ve Bavs ile Arthur oyun ayarlarımın içinden geçmemiş olurlarsa katılırım
Bir ders verme zamanı gelmiş demek ki xdPysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xD
velkoz vs velkozBir ders verme zamanı gelmiş demek ki xd
Pysco ve normie yok oldular galiba @Cavitq11 hafta sonu ayarla kendini 5v5 atacaz xD
Plata kasarken eridik yok olduk Geliriz ama 5v5 olursaİkisi de nick değiştir yanılmıyorsam.
Karşıma mide gel,al sana meydan okuma xdvelkoz vs velkoz