sen niye vs gelmiyorsun la eğlenirdikArturla Velkoz vs Velkoz yapın,bence sen kazanırsın.
sen niye vs gelmiyorsun la eğlenirdikArturla Velkoz vs Velkoz yapın,bence sen kazanırsın.
Ne LoLü kardeşim ya
Kardeşlerim, romalılar bir araya gelin de loseları alalım.Bencde kardeşim gel bir ciğer yiyelim xd
Uzun bir süre ciğer yemedim o günden sonra:dBencde kardeşim gel bir ciğer yiyelim xd
Babaocağındayım mlsf.....Kardeşlerim, romalılar bir araya gelin de loseları alalım.
sen niye vs gelmiyorsun la eğlenirdik
Zor bu sıralar reisler xdKardeşlerim, romalılar bir araya gelin de loseları alalım.
Romalılar satış koydu diye yorumladım.Zor bu sıralar reisler xd
Baya kötüydü la o gözümü zor açıyordum o gün. Millio bir pozisyonda luci ve kendini 0 hp den fulledikten sonra kafam daha fazla kaldıramadı lolü takıma uyup bende ölmeye başladım. Bugün oynasam belki kazanırdık ama bot baya kötüydü galiba hatırlamıyorum tam.@Arthur Morgan geçenlerde Bavs ile attığınız oyundaki nocturne neydi öyle abovvv düşman başına
Biraz önce aramda @Bavs naafiri nasıl oynanır size göstereyim dedi bizse oyunda fizz nasıl oynanırı @Teach'den öğrendik xDBaya kötüydü la o gözümü zor açıyordum o gün. Millio bir pozisyonda luci ve kendini 0 hp den fulledikten sonra kafam daha fazla kaldıramadı lolü takıma uyup bende ölmeye başladım. Bugün oynasam belki kazanırdık ama bot baya kötüydü galiba hatırlamıyorum tam.
fiora aatrox’u korkunç outscale ediyor ya. ikimizde 4 itemdik ulti açık savaştık o yüzde 20 hp ben yüzde 100 falandım neredeyse 3-4 item fiora ile side’da vs kovalamak çok zevkliBaya kötüydü la o gözümü zor açıyordum o gün. Millio bir pozisyonda luci ve kendini 0 hp den fulledikten sonra kafam daha fazla kaldıramadı lolü takıma uyup bende ölmeye başladım. Bugün oynasam belki kazanırdık ama bot baya kötüydü galiba hatırlamıyorum tam.
Late game de imkansız vs lerden birisi ya. 4 hadi neyse rakip kötü oynarsa yine alabiliyorsun da 6. itelemlerden sonra mokoko .d fionun en rahat yendiği herolardan latede.fiora aatrox’u korkunç outscale ediyor ya. ikimizde 4 itemdik ulti açık savaştık o yüzde 20 hp ben yüzde 100 falandım neredeyse 3-4 item fiora ile side’da vs kovalamak çok zevkli