Bronzlar: Demirlerden iyiyim yaBronzlardan iyiyim ya(belki) birde farklı rolleri oynamak oyunu öğrenmeme yardımcı oluyor supportta bir şey öğrenemiyorum çünkü bronzda support support değil ADC bakıcısı gibi bir şey
Demirler ne diyor acaba
Bronzlar: Demirlerden iyiyim yaBronzlardan iyiyim ya(belki) birde farklı rolleri oynamak oyunu öğrenmeme yardımcı oluyor supportta bir şey öğrenemiyorum çünkü bronzda support support değil ADC bakıcısı gibi bir şey
Support oynuyorum çünkü. Daha önce silvera çıktım zaten. Supportla o eloda oyun taşıması imkansız ya.niye bronzdasın o zaman?
ee support oynama o zaman? zaten oynadığın suplar brand xerath lux falan kanka. yanlış mıyımSupport oynuyorum çünkü. Daha önce silvera çıktım zaten. Supportla o eloda oyun taşıması imkansız ya.
Atar yapma lol gelee support oynama o zaman? zaten oynadığın suplar brand xerath lux falan kanka. yanlış mıyım
bu hafta gece çalışıyorum iptal benAtar yapma lol gel
Onları takılmak için oynuyorum düzgün ADC ve takım gelince tank da alıyorum peeler da çok fazla Soraka da oynadımee support oynama o zaman? zaten oynadığın suplar brand xerath lux falan kanka. yanlış mıyım
Gel ekip olup bavsı dövelim8 kişi toplanıp oynarız bazen 5vs5 çıkmıyor o zamanlar için güzel olur. Hem gerilmeyiz de düz oyun gibi
Senin Qiyana muhabbetinden bir farkı yok çocuğun dediğinin. Niye bu kadar agresif davrandığını anlamadım.ee support oynama o zaman? zaten oynadığın suplar brand xerath lux falan kanka. yanlış mıyım
düzgün adc geldiğini seçim ekranında mı anlıyorsun ?Onları takılmak için oynuyorum düzgün ADC ve takım gelince tank da alıyorum peeler da çok fazla Soraka da oynadım
Evetdüzgün adc geldiğini seçim ekranında mı anlıyorsun ?