Geçen gün tartıştığımızda demiştim. Alışırsan Syndra'da q-e tutturmak kolay. Yeni sezon patchi gelene kadar en güçlü büyücü denilebilir.syndra op. q e kombosu oyundaki en op büyücü yeteneklerinden. yeni main
gelişince çok kolay. geliştirmeden de kolay ama çok değiş. ama syndra genele vurunca zor. ben syndra oynarken bazı maçlar çok ölüyorum.Geçen gün tartıştığımızda demiştim. Alışırsan Syndra'da q-e tutturmak kolay. Yeni sezon patchi gelene kadar en güçlü büyücü denilebilir.
Çarın E harici defansif özelliği yok bazı maçlarda öyle olması normal. Build olarak ne kasıyorsun?gelişince çok kolay. geliştirmeden de kolay ama çok değiş. ama syndra genele vurunca zor. ben syndra oynarken bazı maçlar çok ölüyorum.
Ultisi en çok vuran şampiyon. 6 top da sadece r ile tekliyorsunsyndra op. q e kombosu oyundaki en op büyücü yeteneklerinden. yeni main
yüzde 15 canda infazUltisi en çok vuran şampiyon. 6 top da sadece r ile tekliyorsun
ap şampiyonalarda buildlik bir şey kaldı mı ki artık ya?Çarın E harici defansif özelliği yok bazı maçlarda öyle olması normal. Build olarak ne kasıyorsun?
Bu aralar yetenek hızı buildi yapıyorlar. Denedim iş yapıyor gerçekten. Sırayla Liandry-Kozmik-Rabadon. Karşı çok tank değilse ayakkabı da ionia.ap şampiyonalarda buildlik bir şey kaldı mı ki artık ya?
1-Liandry/ Luden
2- Rabadon
3- gölgealev/ ufukgetiren
4-zonya/ hiçlik cart curt duruma göre .
rünlerdende genelde ilk vuruş giriyorum ikincilde mutlak odak+ yaklaşan fırtına full ofansif.
syndra da kozmik ne bileyim, amaç cd ise syndra skilleri cd ile kısalsa da cok farketmezmis gibi geliyor. tek seferde burstlemek daha iyi gibi bence ama denenebilirBu aralar yetenek hızı buildi yapıyorlar. Denedim iş yapıyor gerçekten. Sırayla Liandry-Kozmik-Rabadon. Karşı çok tank değilse ayakkabı da ionia.
Rabadon ikinci eşya olarak çok kötü bence.yüzde 15 canda infaz
ap şampiyonalarda buildlik bir şey kaldı mı ki artık ya?
1-Liandry/ Luden
2- Rabadon
3- gölgealev/ ufukgetiren
4-zonya/ hiçlik cart curt duruma göre .
rünlerdende genelde ilk vuruş giriyorum ikincilde mutlak odak+ yaklaşan fırtına full ofansif.