Yavaş kalıyorsa hızlı yapamadığıdandır,kombunun şekliyle alakası yok gibi geldi bana.Hiç bildiğin düzgün velkoz kombosu var mı ne denesem yavaş kalıyor skiller
Yavaş kalıyorsa hızlı yapamadığıdandır,kombunun şekliyle alakası yok gibi geldi bana.Hiç bildiğin düzgün velkoz kombosu var mı ne denesem yavaş kalıyor skiller
velkoz yüz tane kombosu olan bir şampiyon değil.Hiç bildiğin düzgün velkoz kombosu var mı ne denesem yavaş kalıyor skiller
Garip bir havası var değil mi herkes farklı bir şey peşinde@LaughTale abi sen ne kadar leş bir elodasın ya. adamların oyun hakkında hiçbir fikri yok. top mop bir şey oyna çık surdan burası lol bile değil farklı bir şey.
Yeni hesap mı açtın? Bana da lazım bir hesapWestte kasmaya başladım, şans dileyin. Şimdilik ilk üç maçta Gold 2
Westte kasmaya başladım, şans dileyin. Şimdilik ilk üç maçta Gold 2
Bende westte bir hesap açtım geçenlerde.Bu zamana kadar hep ping olur diye westte oynamamıştım hiç...Yeni hesap mı açtın? Bana da lazım bir hesap
30 level düz bir hesap satın almıştım aylar önce, onu kullanıyorum.Yeni hesap mı açtın? Bana da lazım bir hesap
Kendi hesabımı geçirmek istiyorum ama geçişler kapalı. Bende satın alırım belki. Ne kadar 30 level bir hesap?30 level düz bir hesap satın almıştım aylar önce, onu kullanıyorum.