gumayusi de varus un yeri farklı ama. solo q da bile en çok onu oynuyordu en son.Botta belli olmuyor ya ne açık kalıyorsa onu aldılar.Xayah aphelios varus çok oynandı bunlardan birini seçerler herhalde.
10 skili olan bir şampiyon oyy Nerde çokluk orda bokluk oluyor genelde. Ama ben çok beğendim. En zor hero geliyor gibi.apheliosyn büyücü versiyonu gibi duruyor. tam ihtiyacım olan şeydi..
Valorant gözdesi oldu riotun.Ama LoLun yerini tutamaz...Umarım Riot ders çıkarır da LoL'e daha çok değer bu sezon başı videosu falan leş gibiydi gelen şampiyonların yarısından fazlası çok kötüydü.
Bence bu worlds ve insanların tepkilerinden ders almışlardır.Valorant gözdesi oldu riotun.Ama LoLun yerini tutamaz...
Beton toplama çalışmaları devam ediyor yetmiyormuş bakalım yettirebilirlerse dikilir herhaldeLoL tarihinde egolu olmayı Faker kadar hakeden bir oyuncu yok ama adam da gram ego yok.Hala öğreniyorum falan diyor.Tam bir goat.Heykeli dikilsin artık...
Beton toplama çalışmaları devam ediyor yetmiyormuş bakalım yettirebilirlerse dikilir herhalde