Korenin onurunu kurtardı resmen T1.Son kale...4 oldu efenim.Şakası yok bu işin.
Korenin onurunu kurtardı resmen T1.Son kale...4 oldu efenim.Şakası yok bu işin.
renata ve varusta gelir.Aatrox kostümü kesin gelir herhalde.
Dotadaki İnvoker gibi olsa efsane olur.apheliosyn büyücü versiyonu gibi duruyor. tam ihtiyacım olan şeydi..
Ya eski kazananlar gözüme bu kadar batmış mıydı hatırlayamadım da şimdi kupayı tutuş şekilleri bile çok komik duruyordu .d finali izleyemedim de çok basit geçmiş sanırım onun da etkisi olabilirGözlemlerime göre Koreli daha doğrusu Asyalı oldukları için biraz öyle gözüküyor.Adamların yapısı falan öyle herhalde:d Mesela cs veya Valorant da adamlar turnuva kazanınca böyle daha hype falan oluyor ama LoL de biraz daha sakin" kazandık beyler hadi eve gidelim" tarzı oluyor.Asyalı taraftarlar da öyle mesela...
Yeter artık tank support gelsin ya leona Nautilus gibiapheliosyn büyücü versiyonu gibi duruyor. tam ihtiyacım olan şeydi..
Yıllardır bekleniyordu invo kopyası, sonunda getiriyorlar.Dotadaki İnvoker gibi olsa efsane olur.
Kendilerini tüm turnuva boyunca frenlediler heyecan yapmamak hataya düşmemek için onun stresinden ve etkisinden çıkamadılar hâlâYa eski kazananlar gözüme bu kadar batmış mıydı hatırlayamadım da şimdi kupayı tutuş şekilleri bile çok komik duruyordu .d finali izleyemedim de çok basit geçmiş sanırım onun da etkisi olabilir
Botta belli olmuyor ya ne açık kalıyorsa onu aldılar.Xayah aphelios varus çok oynandı bunlardan birini seçerler herhalde.renata ve varusta gelir.