Top diff oldu...
Vallahi adamı övdüler kapışmaları çok heyecanlı olacak vs. Diye 2 item 2 kat CS fark yediTop diff oldu...
2v1 de en azından 1 kill çıkarsa kule altında belki bir şey olurdu da orada oyun bitti onun için. Ölmesi net kendi hatası...Vallahi adamı övdüler kapışmaları çok heyecanlı olacak vs. Diye 2 item 2 kat CS fark yedi
Kill çıkarmasa da olurdu. Sonrasında gidip ölmesi aşırı saçma. Hem ilk kanı verdi hemde dünyanın farmını kaçırdı. Bu seviye de böyle bir hatanın geri dönüşü olmaz.2v1 de en azından 1 kill çıkarsa kule altında belki bir şey olurdu da orada oyun bitti onun için. Ölmesi net kendi hatası...
ben eskiden çok oynuyordum da şu sezon oynamıuorum pek . qiyana ya buff lazım. orianna falan metadayken oynatmıyorlarŞuan mid talon çok güçlü. Gm üstü midde bayağı oynanıyor. Holyphoenix yayınında denk geldim bi bakayım dedim harbi oynanır. Hem tam senlik ,op suikastçi mid.
sadece farm için değil melee midleri dürtmek çok daha rahat artıkBüyücüleri lane aşamasında oldukça güçlendirmiş gibi geldi bana.
Her açıdan diff oldu.Top diff oldu...